Vedeta filmului premiat cu Oscar, No Man’s Land, vine la București pentru premiera filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite

În aprilie va fi o avalanșă de vedete de la Hollywood în București pentru ceea ce se anunță cea mai cool premieră a unui film românesc. E vorba despre filmul The Wanderers – Vânătorul de spirite.
 
Printre cei care ajung la București special pentru premiera acestui film se află și actorul Branko Djuric, unul dintre cei mai importanți stand up comedianți din estul Europei, cu o carieră recunoscută inclusiv dincolo de ocean.

Născut și crescut în Sarajevo, Branko Djuric este un artist multidisciplinar (actor, muzician, regizor) al cărui talent a depășit granițele țării sale natale. În 2001 a fost eroul principal în „No Man’s Land”, film regizat de Danis Tanovic care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film străin, iar în 2011 Angelia Jolie l-a distribuit în primul său film ca regizor, „In the Land of Blood and Honey”.

Din 20 aprilie, Branko va putea fi văzut și pe ecranele noastre în filmul lui Dragoș Buliga, The Wanderers – Vănâtorul de spirite, o comedie horror cu influențe de thriller supernatural, unde îl are coleg de breaslă, adică vânător de spirite, pe Armand Assante.

Branko Djuric și Armand Assante, precum și Lior Ashkenazi ( un celebru actor israelian care deține roluri principale în două dintre filmele vedetă în acest moment la Hollywood - „Foxtrot” și „7 zile în Entebbe”) se vor afla la București la mijlocul lui acestei luni alături de întreaga distribuție română care îi include și pe Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Oana Marcu.
Puteti vedea trailerul filmului aici https://www.youtube.com/watch?v=jobLxUTUcGU .

0 comentarii: