Daniel Cavanagh (Anathema) în concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Daniel Cavanagh, mintea creativa si chitaristul din Anathema, se imbarca intr-un nou turneu acustic si va canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 15 aprilie de la ora 21:30. 
 
Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susitine in Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul si cu totul special, construit din piese de pe noul sau material solo, dar si piese de la Anathema, plus cantece ale unor artisti care l-au influentat de-a lungul carierei precum Pink Floyd, Iron Maiden si multi altii.
 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- 39 de lei, cu loc la masa, in sala
- 59 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare la pretul de 39 de lei.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
 
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
 
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: