Comedii franțuzești savuroase, în aprilie, la TV5MONDE



Parodii, personaje extravagante, replici memorabile: în luna aprilie, comedii savuroase, la TV5MONDE, cu subtitrare în limba română.

Mai jos, o selecție a acestor programe. Grila integrală de emisiuni, pe site-ul TV5MONDE România (europe.tv5monde.com/ro) și pe pagina de facebook a TV5MONDE România (facebook.com/TV5MONDERomania/).

TOUT POUR ÊTRE HEUREUX

Joi, 12 aprilie, de la 22:00
Luni, 16 aprilie, de la 00:20
Vineri, 20 aprilie, de la 19:40

Antoine, în vârstă de 40 de ani, nu s-a ocupat niciodată cu adevărat de fiicele lui, în vârstă de 5 și 9 ani. Atunci când își părăsește soția din cauza unui moft, aceasta decide să-i încredințeze fiicele, fără preaviz, pentru cincisprezece zile. Antoine se vede obligat să-și asume rolul de tată.

Regia: Cyril Gelblat (Franţa, 2015)
Cu: Manu Payet, Audrey Lamy, Aure Atika

Filmul nu este subtitrat în limba română.

Mai multe detalii, trailerul filmului și fotografii, aici: bit.ly/ToutPourEtreHeureux

L’INVITATION

Joi, 19 aprilie, de la 22:00
Luni, 23 aprilie, de la 00:10

Ora 3 dimineața. Raphaël se scoală cu greu din pat pentru a-și ajuta prietenul, Léo, căruia i s-a stricat mașina. La fața locului, acesta descoperă șampanie, prieteni, o petrecere improvizată… Defecțiunea nu a fost decât o stratagemă pusă la cale de Léo pentru a-și testa prietenii!

Regia: Michaël Cohen (Franţa, 2015)
Distribuţia: Nicolas Bedos, Michaël Cohen


Mai multe detalii, trailerul filmului și fotografii, aici: bit.ly/InvitationTV5MONDE

PÈRE FILS THÉRAPIE !

Joi, 26 aprilie, de la 22:00
Luni, 30 aprilie, de la 00:00

Sunt tată și fiu însă nu se suportă unul pe celălalt. A mai rămas o singură soluție: să participe la o ședință de împăcare „Aventures Père Fils'', organizat în defileul din Verdon. Însă între sentimentele de rea credință și trucuri murdare, apropierea este departe de a fi atât de simplă....

Regia: Émile Gaudreault (Franţa, 2015)
Cu: Richard Berry, Jacques Gamblin

Trailerul filmului, aici: bit.ly/PèreFilsThérapie 

LA CONFIANCE RÈGNE

Duminică, 22 aprilie, de la 22:00
Vineri, 27 aprilie, de la 19:40
Martie, 1 mai, de la 00:05

Chrystèle și Christophe sunt lipsiți de orice valoare morală. Angajați ca menajeri, ei merg din loc în loc, neezitând să fure de la patronii lor oricând se ivește ocazia. El este mai încet, ea este infidelă. Cu toate acestea, se iubesc cu adevărat. Iar când există dragoste, încrederea e nelipsită…

Regia: Etienne Chatiliez (Franţa, 2003)
Distribuţia: Vincent Lindon, Cécile de France

Mai multe detalii, trailerul filmului și fotografii, aici: bit.ly/LaConfianceRègne


Despre TV5MONDE

TV5MONDE este canalul internațional al francofoniei ce difuzează în România programe exclusive cu subtitrare în limba română: filme recent premiate, cinema clasic, documentare ample (de istorie, cultură, descoperiri), emisiuni art de vivre și de savoir faire (de gastronomie, design, călătorii), seriale originale, precum și producții de divertisment (jocuri televizate, muzică), emisiuni pentru copii și magazine care acoperă în profunzime actualitatea internațională.

Cu o rețea mondială de 11 canale distincte (9 generaliste, regionalizate și 2 tematice, online), ce ajung în 354 milioane de cămine, din 198 de țări, pe toate platformele, cu programare localizată subtitrată în 12 limbi, TV5MONDE se adresează vastei comunități francofone globale, precum și mediului cultural și de afaceri. România este a treia țară, ca audiență, pe plan mondial, după Franța și Republica Congo, cu peste 7 milioane de cămine românești. TV5MONDE este prezent în oferta tuturor operatorilor de cablu, din 1990.

europe.tv5monde.com/ro
facebook.com/TV5MONDERomania/

0 comentarii: