Cursa de șoareci - Premiera: 15 si 16 februarie, Sala Studio-TNB

Agatha Christie -  Mesaj de interes : Vă așteptăm la Conacul Monskwell! 

Prin acceptarea invitației de a vedea acest spectacol deveniți complicii  unui celebru mister teatral,  unul din cele mai bine păstrate. Vom descoperi împreună cine este vinovatul, dar depinde doar de noi să ducem mai departe secretul din „Cursa de șoareci”, pentru viitorii spectatori. Neașteptatul se produce când spectatorii buni... tac.     



Fiți parte din legendă!  

Vă invităm să salvați în agenda dumneavoastră cele două date de premieră:  joi 15 și  vineri 16 februarie (ora 19.00, Sala Studio) și să ne răspundeți pentru o invitație de 2 locuri la premiera spectacolului CURSA DE ȘOARECI.
Longevivul și uimitorul thriller « Cursa de șoareci »,  în premieră  la TNB!

Cea mai longevivă piesă a tuturor timpurilor și genurilor,  Cursa de șoareci de Agatha Christie vă așteaptă la Sala Studio, începând din această lună, în regia lui Erwin Șimșensohn  și cu o distribuție dublă,  alcătuită din  binecunoscuți  actori TNB. O poveste plină de suspans,  ce îmbină umorul negru, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții. Un irezistibil thriller clasic, într-un decor elegant și atrăgător, realizat de scenografa Liliana Cenean.
Vă așteptăm la acest thriller ce traversează deceniile cu același aer suprinzător ca la premiera ce a avut loc în 1952, pe scena londoneză. De acum și la TNB! 

În distribuție : Ileana Olteanu, Dragoş Stemate / Florin Călbăjos,  Lari Giorgescu / Petre Ancuța, Simona  Bondoc,  Tomi Cristin, Ada Galeș / Cosmina Olariu,  Mihai Calotă / Silviu Biriş, Gavril Pătru / Răzvan Oprea.

Premiera oficială este programată pentru zilele de  joi 15 și vineri 16 februarie 2018,  ora 19.00, Sala Studio.  Vă așteptăm la teatru!

0 comentarii: