„Căutări misterioase”, lăudat de critici, așteptat de public!



Cel de-al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase/ Search Party” va debuta la TNT, pe 20 februarie, de la ora 22.00.
 
Considerat de publicația The New Yorker „plin de suspans și surprinzător”, serialul - „unul dintre cele mai bune ale anului 2016”, după cum l-a catalogat Entertainment Weekly - îi are în distribuție pe Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds şi Brandon Micheal Hall. 
 
Personajul principal este Dory, interpretat de Alia Shawkat. Alături de Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) şi Drew (John Reynolds), trebuie să facă faţă urmărilor căutării încheiate cu succes a colegei Chantal (Clare McNulty). Pe măsură ce lucrurile evoluează, relaţia dintre ei se deteriorează şi devine greu să aibă încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.
Alia Shawkat  este cunoscută pentru rolurile din seriale ca „State of Grace” (2001) şi „Arrested Development” (2003). A jucat cu George Clooney, în „Three Kings” (1999), cu Martin Lawrence, în „Rebound” (2005), şi cu Ellen Page, în „Whip It” (2009). A fost şi producător al primului sezon al serialului „Search Party” şi a regizat un episod al producţiei „Sugar” (2015). În 2018, a încheiat filmările pentru „Blaze”, regizat de Ethan Hawke, şi semnează scenariul comediei „Duck Butter”, regizată de Miguel Arteta, în care deţine rolul principal. 
 
John Early joacă rolul lui Elliot în „Căutări misterioase”. El este creatorul și protagonistul miniseriei „555” realizată pentru Vimeo. A scris, produs și regizat propriul episod din „The Characters” (Netflix), iar în lungmetrajul „The Disaster Artist” al lui James Franco i-a dat replica actriței Sharon Stone.
 
Meredith Hagner interpretează rolul Portia, desemnat de revista Rolling Stone ca unul dintre cele mai bune 20 de personaje de televiziune din 2016. Hagner joacă în serialul „Veep” (HBO) și a apărut în producții precum „Men at work” (TBS) și „Light Out” (FX). În plus, a jucat, între altele, în lungmetrajele „Folk Hero & Funny Guy”, de Jeff Grace, și „Hits”, de David Cross, prezentat la festivalul de la Sundance.
 
John Reynolds este partenerul Aliei Shawkat în „Căutări misterioase” și este cunoscut și pentru rolurile din serialele „Stranger Things” și „The Characters” (Netflix). În 2018, el va putea fi văzut și în comedia „Most Likely to Murder”, regizată de Dan Gregor.
 
Scenariul serialului „Căutări misterioase” este scris şi regizat de Sarah-Violet Bliss şi Charles Rogers. Cei doi au lucrat împreună și pentru lungmetrajul „Fort Tilden”, premiat de juriul SXSW Film Festival 2014. 
 
Producători executivi sunt Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns şi Tony Hernandez.
 
„Căutări misterioase” este produs în studioul Tony Hernandez's Jax Media, premiat pentru realizarea unor producţii de succes, printre care „Broad City”, „Inside Amy Schumer”, „Younger”, „Difficult People” şi „Odd Mom Out”.
 
Serialul, o comedie neagră filmată în New York, a fost lansat în noiembrie 2016.
 
Primul sezon poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube TNT: http://bit.ly/2G45LXO
Cele zece episoade ale noului sezon vor fi difuzate de TNT, în fiecare marți, de la ora 22.00.
 
TNT este un canal de televiziune de înaltă definiţie care difuzează filme de calitate şi seriale originale. În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. și de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.
 
TURNER_Logo_RGB_OverLightBGTurner Broadcasting System International opereză în prezent mai multe branduri, între care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

0 comentarii: