3 ani de Carusel:Silent Concert cu EYEDROPS

De curând, trupa EYEDROPS a lansat un nou concept de concert: cel de Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, formația Eyedrops a susținut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-și astfel noul concept.

Pe 9 februarie, ne vom bucura de un Silent Concert chiar in Carturesti Carusel, cu ocazia implinirii a trei ani de existenta a uneia dintre cele mai frumoase librarii din lume.

Numarul celor care pot asculta concertul live, care se va auzi doar in casti pe toata suprafata librariei, este limitat la 300.

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca "Spre Soare", "Prezent" sau "Bicicleta" și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.
Concertele Eyedrops au fost descrise ca find în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
Dintre concertele trupei se remarcă: cel din deschiderea concertului MUSE de la București din vara lui 2016, prezența în cadrul festivalurilor Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery Timișoara, precum și concertul din cadrul TIFF 2017 ori cel susținut la Londra în cadrul Feast 2017.
Pe 24 Aprilie 2017, formația EYEDROPS a lansat primul său album, intitulat "PREZENT", într-un concert sold-out susținut la Expirat Halele Carol. Despre album, băieții spun: "PREZENT reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat."

Site: http://www.eyedrops.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/EyedropsBand
YouTube: https://www.youtube.com/user/EyedropsBand
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

SILENT CONCERT:
https://youtu.be/i0wIQ_7__U0?t=7m23s

VIDEO:
Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI
Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

LIVE:
https://youtu.be/nYupHbslTG0
https://youtu.be/5ACLecqlZMQ
https://youtu.be/tcA_35AaJFo

0 comentarii: