Concert The Myrrors [US] si RoadkillSoda @ Control



The Myrrors vin pentru prima oară în România, unde vor cânta alături de RoadkillSoda pe 31 ianuarie în Control. 

Formată prin 2007, formația The Myrrors abordează genuri precum experimental și pscyhedelic rock, presărate cu un feeling de desert-rock, surprinzând spiritul peisajului american sud-vestic. 

Grupul s-a desființat în 2009, dar în cele din urmă s-a reformat în 2013. În anul următor, The Myrrors au lansat o nouă ediție a albumului "Burning Circles in the Sky", singurul lor album produs până atunci, și au lansat și un EP instrumental, intitulat "Solar Collector”, urmat de LP-ul “Arena Negra” în 2015. 

După o pauză de 2 ani, The Myrros au revenit în 2017 cu  “Hasta la Victoria”, un album care suprapune structurile clasice de psychedelic cu o varietate de instrumente precum fluiere, tanpura, vioară, bouzouki, orgă și clape. Trupa se află în turneul de promovare al albumului în Europa până în luna martie.

RoadkillSoda și-a încept activitatea în 2011, fiind un nume reprezentativ pentru scena de stoner, atât local, cât și în afară. Cu un sound care combină elemente de blues, psychedelic, desert rock și grunge, RoadkillSoda redau fidel vibe-ul anilor ’70, combinat cu riff-uri și solo-uri memorabile, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare.


Formația a lansat de curând cel de-al 5 lea album, intitulat “Mephobia”, și un clipul piesei “Prometheus”, primul extras de pe noul album.  “Mephobia” este disponibil prin Universal Music România și a fost înregistrat în studioul formației Vița de Vie, produs și mixat împreună cu Adi Despot.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet. Acestea au fost puse în vânzare online și se pot achiziționa de aici: https://eventbook.ro/music/bilete-the-myrrors-roadkillsoda-at-control-club. Primele 100 de bilete pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei. Se vor putea achiziționa și în seara evenimentului la intrare, în limita disponibilității.

Psychedelicious: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/
RoadkillSoda:  https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
The Myrrors: https://www.facebook.com/themyrrors.az/

0 comentarii: