Judas Priest - "Firepower" la București, pe 22 iulie la Romexpo

Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli si aceeasi muzica heavy metal care ne incanta inca din anii 70, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD! 
 
Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru 'Best Metal Performance' si cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima pozitie in US Billboard Top 200, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.
 
Formata la inceputul anilor '70 in Birmingham de catre K.K. Downing si Ian Hill, in '74 li s-a alaturat Rob Halford si Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. Dupa cateva incercari discografice precum 'Rocka Rolla' si 'Sad Wings of Destiny', au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest intr-o formatie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formatii care au popularizat hainele si accesoriile din piele in randul comunitatii metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formatiei cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' si 'Defenders of the Faith'. A doua jumatate a anilor '80 i-a gasit pe Judas Priest abordand o latura mai melodica a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' si 'Ram it Down'. 

Totul a culminat cu 'Painkiller' in 1990, album considerat de multi specialisti dar si fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.

 
In prezent, Judas Priest pregatesc un nou album care va fi lansat in prima parte a anului 2018.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi iar oferta earlybird este valabila pana pe 9 martie!
- earlybird: 280 lei Cat A, 175 lei Cat B, 149 lei Cat C, 129 lei Cat D
- presale: 300 lei Cat A, 195 lei Cat B, 169 lei Cat C, 149 lei Cat D
- la intrare: 320 lei cat A, 210 lei Cat B, 189 lei Cat C, 159 lei Cat D

Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP. (doar 1000 de bilete)
Categoria B - fara loc, in fata scenei (doar 1000 de bilete)
Categoriile C si D - in spatele categoriei B, fara loc (4000 de bilete)

Harta pozitionare: http://bit.ly/hrmxp
* Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate
* Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu 3 zile inainte de concert.

 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: