Artmark amână licitaţia de regalitate românească din 14 decembrie

Artmark îşi exprimă regretul pentru decesul Regelui Mihai I al României. Majestatea sa a fost una dintre cele mai luminoase figuri ale Casei Regale a României, pe care a reprezentat-o cu mare nobleţe, iar casa Artmark aduce sincere condoleanțe pentru pierderea inestimabilă suferită de întreaga țară.

În semn de profund respect pentru Alteţa Sa Regală şi funeraliile naţionale, Artmark a luat decizia de a amâna Licitația colecției de regalitate românească Emanuel Erena, inclusiv o selecție dedicată istoriei pompierilor ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 14 decembrie, pentru ziua de miercuri, 20 decembrie.

Artmark a realizat de-a lungul timpului mai multe licitaţii cu tema regalităţii, românii dovedind o sensibilitate aparte pentru acest subiect. Licitația Artmark din 20 decembrie prezintă o colecţie strânsă cu multă trudă şi suflet, în care istoria regalităţii stă la mare cinste. Printre obiectele prezente în licitaţie se regăsesc: fotografii de epocă şi cărţi poştale ilustrând “feţele regale”, un important manuscris, Registrul Societăţii de Binefacere “Regina Elisabeta”, precum şi o serie de cărţi rarisime de Carmen Sylva, Regina Maria, Mihail Kogălniceanu, Petru Maior, Gheorghe Şincai, Nicolae Bălcescu, unele purtând semnătura olografă.

0 comentarii: