Taxi – 18 ani – Necenzurat - la Beraria H

Una dintre cele mai iubite trupe autohtone isi serbeaza majoratul marti, pe 14 noiembrie, la Beraria H. Biletele la categoria A sunt epuizate. Sunt disponibile, in continuare, bilete la categoria B.
 
Va fi un show cum trupa Taxi nu a mai facut pana acum. „Va fi un concert sincer, nonconformist, necenzurat. Credem ca la majorat a venit momentul sa spunem adevarul pana la capat. Ne cerem scuze publicului ca o facem de abia acum.” – declara Dan Teodorescu.
 
Cu o cariera bogata in concerte, premii, albume si videoclipuri care au scris istorie, trupa Taxi se distinge in peisajul romanesc prin faptul ca are intotdeauna ceva de transmis. Toate piesele, compuse exclusiv de Dan Teodorescu, exprima o stare, transmit un mesaj. Indiferent de subiect piesele sunt concepute foarte rar intr-o cheie grava. Umorul, ironia, autoironia fac deliciul fanilor mai vechi sau mai noi.
 
Concertul din 14 noiembrie, de la Beraria H, va avea o durata de peste doua ore, cuprinzand hituri consacrate si piese in prima auditie. Este un mod prin care Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu multumesc publicului ca le este alaturi de atatia ani.
 
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/trupaTAXI/
Mai multe detalii despre concert aici: https://www.facebook.com/events/141351079797565/
Despre bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-taxi-29823/

0 comentarii: