PSIHOatelier: Uneori simt că sufletul mi-e greu. Ce pot să fac?

PSIHOatelier: Uneori simt că sufletul mi-e greu. Ce pot să fac? | cu Eugen Dumbravă, psiholog

marți, 21 noiembrie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

* Pentru a ocupa unul dintre cele 100 de locuri disponibile la eveniment, vă rugăm să faceți o scurtă rezervare telefonică la numărul 0752 285 286 - Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron, iar fondurile se direcționează în exclusivitate către invitat.

______Despre conceptul de Evacuare în terapie______
Evacuarea este o metodă eficientă de a ne debarasa total sau parțial de acumulările produse de emoțiile negative. De-a lungul vremii, găzduim stări sufletești apăsătoare, gânduri de care nu mai putem scăpa și ne luptăm cu frământări și tensiuni care se cuibăresc în interiorul nostru după trecerea prin dificultăți.

____Eugen Dumbravă, psiholog, terapeut, specialist de HR ___
“Am apărut pe lume și am început să vorbesc în preajma unor părinți care nu s-au certat niciodată. Este cel mai important bagaj pe care l-am luat cu mine în lume: echilibru și bucuria de a trăi. Sunt un practician al psihologiei și mă ocup cu starea de bine a oamenilor. Cred că accesul în universul uman nu e la îndemâna oricui. Evaluez omul, intervin și obțin rezultatele asumate.” – Eugen Dumbravă

Eugen Dumbravă are o experiență de 15 ani în domeniul resurselor umane și în business operațional, este doctor în psihologie, vorbitor public, face parte din echipele de cercetare fundamentală din mediul academic și este acreditat SHL Academy – cel mai puternic centru de evaluare din lume. Și, nu în ultimul rând, modelează profiluri de oameni cu deficiențe de gândire și relaționare, nu doar în cadrul terapiilor individuale și de grup, ci și prin activități de consultanță, training și HR Management. A confirmat, astfel, că îi place să se ocupe de oameni și să obțină rezultate fezabile pentru organizația din care aceștia fac parte.

A dezvoltat, împreună cu câțiva actori importanți din domeniu, primul portal de resurse umane din România dedicat profesioniștilor din mediul HR, proiectul HR România. Eugen crede că forma cea mai eficientă pentru a dezvolta oamenii este cea a interacțiunii cu alți oameni. Aria sa de preocupări include și interesul pentru neuroștiințe și cercetarea în domeniul științelor sociale.

____Despre atelier_____
Ați înghițit gânduri care nu vor să mai plece? Vreți să scăpați de obiectele interne deranjante? Și nu ne referim la furculițe sau foarfece înghițite pe nepusă masă, ci la emoții, dorințe, credulități, derapaje, stări de spirit, încrâncenări, îmbrânceli, umilințe, certuri de seară sau de dimineață, ratări, complicități, împotmoliri specifice unei vârste, orizonturi scufundate în ceață, relații suspendate/torsionate/epuizante, șefi caustici, drumuri în viață ghidate după stele sau globuri cristaline.

Ne încărcăm inima și mintea cu de toate, dar cu evacuarea cum stăm, ce facem cu resturile?
Și, deloc în ultimul rând, cu cine alegi să te aliezi ca să înțelegi și să depășești blocajele din viața ta?

Rezervări: 0752 285 286 – Journey Pub

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro, Iqool.ro

0 comentarii: