Lansare album Bodark - 15 noiembrie



Dupa indelungi asteptari, noul album Bodark este gata si va putea fi ascultat pentru prima data integral miercuri, 15 noiembrie 2017, in cadrul unui concert in club Fabrica, unde Bodark ii vor avea ca invitati pe cei de la paper magik.

Nascut ca o continuare fireasca a primului album, POT, lansat in 2014, Umaniac face referire la dualitatea fiintei  umane, combinatia intre “uman” si “maniac” reprezentand lupta dintre latura naturala, imperfecta a omului si cea obsesiva, care cauta in permanenta perfectiunea. Avand un sound cu precadere alternativ, albumul se adreseaza unui public mai larg, este mai experimental (contine elemente de hip-hop, beneficiaza orchestral de prezenta viorilor, a violoncelului, a pianului) si trateaza tema omului imperfect, dar frumos in simplitatea lui.

„Daca pe albumul precedent balanta intre alternative/rock clasic, inclina mai mult catre rock clasic, piesele noi suna mult mai alternative. Per total poate fi considerat mai “vesel”, dar avem atat piese “light” cum e “Erou”, avem si piese mai dure si energice, cum cel mai probabil va fi urmatorul nostru single” declara Vali Mihnea, solistul trupei

Bodark este o formatie bucuresteana, reprezentanta a unui gen inedit, care amesteca un brand personal de rock alternativ cu elemente specifice rockului clasic, pentru a da nastere unui stil original. Trupa a implinit de curand 5 ani de existenta, componenta actuala fiind Vali Mihnea - voce/bas, Daniel Rizea  - chitara, Andrei Namian – chitara si Stefan Dancau  - tobe.

Albumul va fi disponibil începând cu 16 noiembrie 2017 pe canalele digitale ale trupei si pe principalele platforme de distributie digitala.

Biletele pot fi achizitionate online sau in ziua concertului la intrarea in club. Pentru bilete online accesati https://eventbook.ro/music/bilete-concert-bodark-lansare-album-umaniac

Facebook: https://www.facebook.com/BodarkBand/
YouTube: https://www.youtube.com/user/BodarkBand
Bandcamp: https://bodarkband.bandcamp.com/

0 comentarii: