INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club

PAUL VAN DYK / From Then On - world tour

Paul van Dyk revine in Bucuresti dupa 7 ani, cu un show complex ce va avea loc pe 1 decembrie 2017, la Kristal Club, incepand cu orele 22.00, in cadrul evenimentului INPUT 001 – cel mai nou brand brand de muzica electronica din Romania.

Concertul de la Bucuresti se inscrie in cadrul turneului mondial de lansare al noului album “From Then On”, cel de al optulea material de studio semnat de Paul van Dyk, si lansat pe 20 octombrie 2017in intreaga lume. Afisul va fi completat de Alex M.O.R.P.H. (Germania) si Jordan Suckley (Marea Britanie) – doi dintre Dj-ii ce apar si pe album - si de DJ-ul roman Bogdan Vix.

De peste doua decenii, Paul van Dyk (pe numele sau adevarat Matthias Paul) este unul dintre cei mai de succes artisti din Germania, cunoscut in intrega lume ca un prolific DJ si producator muzical, care a avut numeroase colaborari de succes, cu artistic a Justin Timberlake, Madonna, U2 sau Depeche Mode. Nominalizat la premiile Grammy, Paul van Dyk s-a nascut in perioada comunista in fosta Republica Democrata Germana si a fost si unul dintre cei mai mari sustinatori ai unificarii Germaniei dupa caderea zidului Berlinului.

Show-ul pe care il va sustine la Bucuresti va avea suportul scenotehnic si efecte speciale furnizate de Arena Events, una dintre cele mai mari companii de specialitate din tara noastra, ce a asigurat in ultimii ani productia unor evenimente de amvergura, precum festivalurile Untold, Afterhills, Neversea, Electric Castle sau evenimete speciale precum Forza ZU si Europa FM – Live pe Plaja.

Bilete in avans: https://www.iabilet.ro/bilete-paul-van-dyk-from-then-on-world-tour-30595/

0 comentarii: