Gramatik la București: Ultimele 7 zile de Presale

GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie de la ora 21:00 ! Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producator de muzica hip hop si electronica originar din Portoroz, Slovenia si l-ati putut vedea in Romania pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar si la Coachella sau Sziget.
 
Gramatik va prezenta la Bucuresti noul sau material RE:COIL dar si hiturile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube.
 
Seara va fi deschisa de NEXT EX, una dintre cele mai fresh trupe de electro pop  din zona scenei underground.  Grupul a fost infiintat in Bucuresti in 2016 si a debutat cu single-ul "Hey Girl".
 
Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de Presale in care mai puteti gasi pe www.iabilet.ro bilete la pretul special de 109 lei la categoria Acces General si 139 la VIP.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi: -PRESALE : 109 Lei Acces General, 159 Lei VIP (in fata scenei) - pana pe 15 noiembrie -LA INTRARE: 129 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile
Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare)
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by BeatFactor, unsitedemuzica.ro si KISS FM.

0 comentarii: