A mai rămas doar o săptămână până la concertul Lacuna Coil și Cellar Darling

Peste fix 7 zile, pe 15 Noiembrie, ne intalnim cu Lacuna Coil, Cellar Darling si Sinheresy in Club Quantic din Bucuresti.
 
Italienii de la Lacuna Coil abia asteapta sa se intoarca pe meleaguri romanesti, dupa ce in vara au fost headlinerii Artmania unde au cantat in fata a 5000 de oameni.
Cellar Darling la randul lor sunt legati de publicul romanesc, dupa ce au ajuns pe scene din Bucuresti si nu numai alaturi de Eluveitie. Ultima oara i-am vazut anul trecut, la Arenele Romane in cadrul Metalhead Meeting. Mai nou, Cellar Darling si-au strans si mai mult legatura cu tara noastra prin colaborarea pentru un nou clip cu binecunoscutul grafician, Costin Chioreanu.
 
Sinheresy, trupa relativ noua pe scena metal internationala, cu 8 ani de activitate si cu doua albume lansate, vor deschide show-ul celor doua formatii si ne vor demonstra de ce au fost alesi sa deschida pentru formatii precum Queensryche si Dream Theater, dar si de ce au fost principala optiune de opening band pentru turneele Lordi sau Tarja Turunen.
 
Asadar, ne vedem pe 15 Noiembrie, in Club Quantic, pentru o noapte de Gothic-Symphonic Metal care se anunta de neuitat.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. 
- Presale: 89 Lei Acces General, 119 Golden Circle
- La intrare: 100 de lei Acces General si 130 Golden Circle
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: