Marturisiri emotionante ale celei mai iubite artiste din Romania, Loredana

Loredana a postat astazi pe pagina sa de facebook o inregistrare audio cu o marturisire emotionanta despre lucrurile importante din viata sa, marturisire care se transforma catre finalul sau intr-un manifest pentru a avea curaj sa traiesti asa cum esti si cum iubesti.
 
Intitulata #Confessions ADOR, tape 1, inregistrarea incepe cu Loredana povestind despre momentele in care vulnerabilitatile au invatat-o sa fie mai puternica.
 
“Poate ca uneori m-ai judecat pentru cum ma imbrac, pentru ce cant...alteori m-ai laudat si te-ai bucurat de intalnirea noastra. Sunt de 30 de ani pe scena si, intr-o vreme in care toti isi ascund varstele, ma mandresc cu fiecare clipa din acesti peste 30 de ani. Chiar si cu momentele grele; ele m-au invatat sa fiu mai buna”, spune Loredana.
 
Marturisirea continua cu lucrurile si intamplarile care o bucura pe artista – de la diminetile alaturi de cateii sai, felul in care fiica sa, Elena, isi traieste adolescenta si pana la grija parintilor sai pentru care ramane mereu, fiica lor - Lori, indiferent cat este de cunoscuta.
 
Unul dintre cele mai emotionante momente din inregistrare este acela in care artista marturiseste cum a invatat sa transforme intamplarile negative din viata sa in lectii positive. 
Am invatat sa multumesc celor care ma judeca si ma critica pentru ca asta m-a facut sa caut in mine, de fiecare data, autenticul. Daca fac lucrurile in care cred cu adevarat si ele au un scop bun, judecata celorlalti ma atinge mai putin.
 
Da, si eu am avut momente in care am suferit ca nu sunt inteleasa, ca mi se pun etichete pe care nu le merit. M-a durut si am plans. Si stiu ca nu sunt singura careia i se intampla asta. Fiecare dintre noi e judecat si etichetat zilnic dupa mintea, dispozitia si educatia celor pe care-i intalnim. Chiar si tu, chiar daca nu te urci pe nicio scena!”, continua Loredana.
 
Mesajul manifest pentru a avea curaj sa-ti traiesti viata asa cum simti si cum iubesti se incheie cu un indemn: Trimite-mi o poveste cu ceea ce adori cel mai mult in viata ta, ilustreaza-o cu o fotografie si vei fi parte din spectacolul meu, Ador de la Sala Palatului din 10 si 11 noiembrie”

Podcastul cu mesajul Loredanei poate fi gasit aici https://www.facebook.com/lori.groza/videos/10155506828984845/?hc_ref=ARQpMFSiBvsODWNZyOiJUTvxBtWla63OuXAHuThfIAt5OzPwTkO-aibX-EBCwP6HYps

Transcrierea integrala a mesajului este atasata.
In aceste zile Loredana se afla in repetitii pentru concertul sau de la Sala Palatului un nou show statement cu o productie spectaculoasa, intitulat Ador, care va avea loc pe 10 si 11 noiembrie. Asa cum a fost anuntat, show-ul va prezenta o parte din momentele importante care au definit-o pe Loredana ca artista, iar spectatorii vor putea auzi in premiera o noua versiune a albumului “Buna seara, iubito”, cel mai bine vandut album din istoria muzicii romanesti (peste 1, 5 milioane unitati).

Biletele pentru Loredana - Ador se gasesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, la Statia de Metro Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe:  vandbilete.ro,  bilete.salapalatului.ro,  bilete.ro,  blt.roeventim.ro.

0 comentarii: