Smoothjazz cu Veran Zorilă în deschiderea concertului Candy Dulfer de la București

Veran Zorilă va cânta în deschiderea concertului celebrei saxofoniste Candy Dulfer, pe 17 octombrie, la Sala Palatului din București, eveniment organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.
 
Un virtuoz autohton al saxofonului și talentat compozitor, Veran Zorilă are o personalitate carismatică și o prezență scenică magnetică. Mesajul său muzical servește oamenii, misiunea declarată fiind cea a unui spirit conștient de vocația sa. „Sufletul meu vibrează și simt că mă aliniez cu întreg Universul când interpretez melodiile de smooth jazz ambiental la saxofon, instrumentul meu favorit”, spune despre sine artistul ale cărui stiluri muzicale variază de la pop, R&B, latino, la funk. Toate acestea s-au împletit armonios în materialul discografic lansat în primăvara acestui an, albumul de smoothjazz „The Magic of Silence”.
 
Cu un album nou vine la București și Candy Dulfer, capul de afiș al evenimentului din 17 octombrie. Astfel, artista olandeză cunoscută publicului larg grație piesei de mare succes Lili Was Here, interpretată în duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics), vine în România pentru a-și promova cel mai recent album, intitulat „Together”.
 
„Together” este cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera lui Candy Dulfer, care numără în total nu mai puțin de 11 albume de studio, două live și o compilație. „Together” este un album ce impresionează printr-un melanj de genuri și influențe muzicale, de la jazz la disco, soul, dar și dance sau r&b, totul într-un ambalaj artistic impresionant, generat de versatilitatea și virtuozitatea incontestabilă a interpretei. Albumul este realizat în colaborare cu chitaristul și producătorul Ulco Bed (prieten de suflet și colaborator al artistei încă din 1984), cu producătorul și compozitorul Dennis Letnom și alături de producătorul și interpretul Rico Greene (cunoscut pentru proiectele derulate cu Anouk și Chaka Khan). Nu în ultimul rând, trebuie amintit faptul că pe albumul „Together”, Candy Dulfer are o piesă dedicată lui Prince, artist alături de care a urcat pe scenă în mai multe rânduri. Titul acestei piese este „Out of Time” și se va regăsi cu siguranță printre melodiile prezentate publicului bucureștean.
 
Candy Dulfer se află într-un turneu care a purtat-o din Europa în America de Nord și înapoi, având programate zeci de concerte proprii, dar și apariții în cadrul unor mari festivaluri de jazz și blues. La jumătatea lui octombrie, ea ajunge și la București, unde vă invităm să o ascultați și să o admirați.
 
Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro, dar și la casieria Sălii Palatului.
 
https://candydulfer.nl/
https://www.facebook.com/candydulferofficial/

0 comentarii: