LOCAL Records Relaunch Party pe terasă la MNAC

LOCAL RECORDS, label digital românesc de muzică electronică, se relansează sâmbătă, 30 septembrie, cu o petrecere susținută și găzduită de Muzeul Național de Artă Contemporană, în cadrul seriei de evenimente „Seri lejere la MNAC”.

Intrarea este 16 lei și reprezintă accesul în expozițiile muzeului și la petrecerea de pe terasă. Muzeul poate fi vizitat până la ora 22:00.

Facebook event

Petrecerea continuă la Kran.
https://tinyurl.com/ycapk39x

Vom asculta artiștii care urmează să scoată următoarele două EP-uri - Saluna (Andrei Țîrcă) și Droict (Alex Brătianu) -, urmând ca primul dintre ele să se lanseze în ziua petrecerii. Seara va fi completată de Minus (artist Local Records și Listen2Me) și Jijian.

În prezent, în Romania, sunt câteva label-uri electronice care scot pe vinil, destinate unei palete selecte și restrânse de artiști. Existența lor, la fel ca și în cazul celor câteva cluburi la nivel național, este condiționată de vânzare și profit. În aceste condiții, este greu să contribui la dezvoltarea culturii, să dai atenția cuvenită producătorilor mici și să descoperi talente.

LOCAL RECORDS, organizație non-profit, revine să facă asta, prin promovarea muzicii, nu prin vânzarea ei, într-un moment când nu există niciun alt label digital care să susțină pe oricine merită să o ia pe calea muzicii electronice. Încurajăm producătorii să ne trimită muzica lor (sub forma de arhivă urcată pe web) pe adresa music@localrec.ro.

Muzica LOCAL RECORDS este licențiată Creative Commons. Asta înseamnă că piesele pot fi descărcate de pe Localrec.ro, sharuite, samplate, remixate și folosite în proiecte de orice fel, evitând hățișul drepturilor de autor. Ca să circule, ca să se știe, ca să contribuim la cultură. Ocolind aspectele comerciale și încercând să o producem numai din fonduri proprii sau donații, încercăm să evităm tentația muzicii „populare” și să păstrăm o anumită calitate.

Program:
MNAC
19: Alexandru Jijian soundcloud.com/alexandrujijian
21: MINUS soundcloud.com/minusro
22: Saluna soundcloud.com/salunaa
24-02: Droict soundcloud.com/droict

Acces:
Capacitatea spaţiului este limitată la 200 de persoane, aşa că este recomandat să veniţi devreme. Accesul în clădire se face până la ora 23:00.

Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat.

0 comentarii: