În principiu femeile mor - spectacol stand-up opera

“În principiu femeile mor” este primul spectacol de tip stand-up opera din România, cu accente puternice de comic și sensibil, utilizând muzică de operă și text într-un one woman performance. Spectacolul a avut premiera în deschiderea festivalului de operă independentă, Opera Fringe Festival, în septembrie 2016 și își propune să aducă muzica de operă mai aproape de publicul contemporan, în spații neconvenționale de joc.

Din poveste în poveste, concluzia este simplă. Că toate femeile-personaj-de-operă caută mereu ceva sau pe cineva. Și termină căutarea prin a fi ucise (de mâna lor sau a altora). Și, culmea, în viețile lor al căror final îl poți prevedea fără prea mare bătaie de cap, cea mai frumoasă căutare e cea a iubirii. Evident. Dar ce ne spun nou poveștile astea? În ce măsură încă ne surprind?

”În principiu femeile mor” este o viziune teatrală asupra operei, un spectacol de tip stand up comedy (și uneori bitter comedy), care ne propune să ascultăm poveștile unor personaje precum Carmen, Violeta, Dido, Manon etc. într-o versiune contemporaneizată. Dacă în operă toate mor, azi avem opțiuni, nu-i așa?

Vă așteptăm luni, 25 septembrie, orele 19:30, la Journey Pub, pentru a experimenta altfel muzica de operă și poveștile pe care le aduce în prim-plan.

Va interpreta soprana Cătălina Antal
La pian: Adela Lorincz
Regie / text: Amalia Olaru
O producție Off the Record

Locație: Journey Pub
Adresă: Str. George Enescu nr. 25 (zona Piața Romană), București
Data: 25 septembrie
Ora: 19:30
Rezervări: 0752 285 286

Biletele în valoare de 20 lei se găsesc la intrare în seara evenimentului. Pentru a vă asigura loc la masă este necesară rezervarea la numărul de telefon 0752 285 286 (Journey Pub). Locurile sunt limitate.

Parteneri media: Munteanu, Radio Romania Cultural – Orasul Vorbește, Radio Guerrilla, Urban.ro, Literaturapetocuri.ro, România Pozitivă, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, Pierdut prin Lume, UrbanThings

0 comentarii: