Goran Bregovic se simte ca un adevărat român

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti pe 29 septembrie pentru a treia consecutiv. In anticiparea acestui show, artistul a acordat recent un interviu pentru revista BIZ. 
 
Cald si jovial, maestrul Goran Bregovic a vorbit printre altele despre legatura pe care o are cu Romania, despre muzica balcanica si despre energia pe care o transmite publicului.
In cadrul interviului, acesta a dezvaluit si cateva detalii despre urmatorul sau material discografic, "Three Letters From Sarajevo", de care ne vom putea bucura in curand.
 
"Noul meu album, "Three Letters from Sarajevo”, va fi lansat in curand. Este structurat in doua parti. Prima, care va contine piese noi, va fi lansata in octombrie, iar partea a doua va fi lansata anul viitor si va cuprinde un concert de vioara compus de mine in trecut, pe care l-am prezentat deja in cateva concerte, fiind acompaniat de orchestre renumite, precum Orchestra Nationala a Frantei, Orchestra Simfonica a Ungariei sau a Belgiei. Sper sa am ocazia de a sustine acest concert si alaturi de orchestra voastra simfonica. Ideea acestui album se bazeaza pe doua metafore. Una dintre ele este Sarajevo, care nu mai este un simplu oras, ci simbolizeaza foarte bine vremurile pe care le traim. Azi putem fi niste vecini care se inteleg foarte bine, iar maine ne impuscam intre noi, pentru ca avem religii diferite. Cealalta metafora o reprezinta vioara. Pe acest album, cant la vioara in trei maniere diferite: occidentala, orientala si specifica evreilor askenazi, folosind si influentele celor trei religii: crestina, musulmana si iudaica."
Intreg interviul il puteti citi aici: http://www.revistabiz.ro/vocea-autentica-balcanilor/
 
Asadar, exista posibilitatea ca si noi sa ascultam in cadrul concertului cateva piese noi, pe langa cele cunoscute pe de rost de publicul din Romania.
 
In deschiderea concertului, pe scena vor urca trupele Timpuri Noi si Bosquito, care vor pregati publicul si vor incinge atmosfera pentru marele show. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

presale: 185 Lei categoria A, 119 Lei categoria B, 75 Lei categoria C pana pe 15 septembrie
- dupa 15 septembrie si in ziua concertului: 200 Lei categoria A, 130 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
 
Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
 
*Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Cumparati-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !
 
Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.  O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans.
 
Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti
Un eveniment BestMusic Live Concerts

0 comentarii: