Concertul susținut de Israel Philharmonic Orchestra pe 16 septembrie în cadrul Festivalului Enescu 2017



Concertul susținut de Israel Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Zubin Mehta și având-o ca solistă pe pianista Khatia Buniatishvili, programat pentru 16 septembrie, la Sala Palatului va începe de la ora 20.30, din motive independente de organizatori.
 
Concertul susținut de Israel Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Zubin Mehta și având-o ca solistă pe pianista Khatia Buniatishvili, de pe 16 septembrie, la Sala Palatului va începe de la ora 20.30 în loc de ora 19.30, cum era programat inițial, din motive independente de organizatori. 
 
Această modificare se datorează respectării unui ritual religios specific evreiesc potrivit căruia artiștii pot cânta abia după apusul soarelui. 
 
Israel Philharmonic Orchestra va aduce publicului lucrări de Schumann și Strauss. În premieră pe scena Festivalului Enescu 2017 alături de celebra orchestră se va afla pianista de origine georgiană Khatia Buniatishvili. Zubin Mehta va fi la pupitru. Dirijorul Zubin Mehta este de asemenea Președinte de Onoare ale ediției 2017 a Festivalului Enescu 2017, alături de Vladimir Jurowski - Director Artistic.

0 comentarii: