Implant Pentru Refuz revin acasă



Vineri, 4 august, Implant Pentru Refuz vă invită la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate. Evenimentul va avea loc de la ora 20.00, La Căpiţe, iar coloana sonoră a serii va fi întregită de Unity of Opposites din Arad şi Diamonds are forever din Cluj.
 
RSVP: https://goo.gl/cw9vt8
 
Cel mai recent videoclip al timişorenilor a fost lansat la începutul lunii iulie şi este o colaborare cu Adi Despot (Viţa de Vie). „Prin 2000 ne pregăteam pentru sfârşitul lumii în studioul Vița de Vie, unde înregistram albumul Oameni fără fetze. Adrian Despot a avut ideea să facem un bonus track, aşa a luat naştere varianta acustică a piesei În Interior, pe care a orchestrat-o în întregime. La Verde Stop Arena / Backyard, după 17 ani, am reuşit să o cântăm impreuna. Încă o dată, le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect!“, au declarat membrii trupei.
<iframe width="420" height="236" src="https://www.youtube.com/embed/leem4BODez0?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.
 
Fiți la curent cu activitatea lor:
https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/?fref=ts
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm

0 comentarii: