Zilele Art Out



Până pe 23 iunie 2017, poți beneficia de workshopuri și oportunități de formare profesională și de ateliere de dezvoltare personală oferite gratuit de către Asociația Art Out în cadrul proiectului Zilele Art Out desfășurat în perioada 19-23 iunie în Quantic Pub din București. 

Asociația Art Out te invită la Zilele Art Out, care vor avea loc de luni până vineri în perioada 19-24 iunie 2017 în Quantic Pub din București. 
 
Vei face cunoștință cu o parte din echipa Art Out și vei beneficia de ateliere gratuite în domenii de interes - comunicare și branding, project management, presă și activitate redacțională, resurse umane. marketing și fundraising și multe altele.     

Te așteptăm cu prezentări care vor îmbina armonios aspecte teoretice cu noțiuni și aplicații practice, în cadrul workshopurilor și trainingurilor susținute de profesioniști în industrii creative. Accesul este gratuit. Pentru participare, completează formularul de aici: https://goo.gl/forms/wR9obz9TqUpDq0Ur1.

La final, vei primi diplomă de participare și voucher cu 20% reducere, pe care îl vei putea folosi ca avans pentru cursurile marca Art Out.        

Zilele Art Out sunt prilejul ideal pentru a beneficia de educație nonformală, metode noi de predare și lucru, totul în atmosfera prietenoasă și relaxantă a unui spațiu creativ de excepție.          În plus, vei putea viziona o expoziție foto de excepție, curatoriată de Simona Șerban, student arhitect, manager departament Creație în cadrul Art Out. Expun studenți ai Facultății de foto-video din cadrul Universității Naționale de Artă din București. 

Programul cuprinde expoziții și ateliere, prezentări, workshopuri și traininguri.

20 iunie - orele 13.00-17.00 - Workshop de introducere în presa online și fotografia de presă. Prezentări si aplicatii practice.     
21 iunie - Resurse umane - orele 15.00-16.00 Introducere în HR.    
• orele 16.00-18.00 - Aplicatii in team-building        
• orele 18.00-21.00 - Seara de boardgames, cu jocuri puse la dispoziție de Creative Board Gaming.          
22 iunie - Training de project management - orele 10 -17.00 
23 iunie - orele 14.00 - 18.00  - Training de tehnici de comunicare.



Detalii și evenimente:
https://www.facebook.com/events/201270053728064
https://www.facebook.com/events/234670403702195

Art Out este hubul creativ în care te poți dezvolta printr-o ofertă cultural-educațională de excepție, ce cuprinde o diversitate foarte mare de cursuri și evenimente interactive. 
 
Asociația ART OUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei. Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret. Pentru îndeplinirea acestora, organizația își propune: susţinerea procesului de creaţie şi interpretare artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; acordarea de premii, burse, alte forme de sprijin pentru programe de studii și documentare în țară sau în străinătate; realizarea, editarea, publicarea şi difuzarea de cărți, publicații periodice, materiale multimedia, programe informatice şi alte materiale informative; participarea, colaborarea și organizarea de programe locale, naționale și internaționale cu și pentru tineri.

0 comentarii: