Noapte la Ambasadă ★ ƒ v ℓ c r v м ★ OK Corral ★ Ovidiu Anton

Noapte la Ambasadă / ƒ v ℓ c r v м + OK Corral +Ovidiu Anton

Singura noapte din an în care deschidem întreg Centrul Ceh și Ambasada Cehiei, pentru o expoziție de artă contemporană, urmată de o petrecere în grădina de beton.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
20:00 Finisaj Ovidiu Anton. Home is where my problems are

Lucrările lui Ovidiu Anton pun accentul în primul rând pe situaţiile reale care sunt răsturnate sau uşor împinse către planul în care se pot observa şi alte sensuri importante. Expoziția conține trei filme-eseuri și instalaţia de desene „3m² of Anarchy” (3m² de anarhie).

https://www.czech-it.ro/7319/7319

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
22:00 Dj set OK Corral

OK Corral este format din doi membri, Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu, ambii DJ în România de peste 10 ani. Anterior, folosind numele Vania și, respectiv, Thornado, Tiberiu și Bogdan au înființat OK Corral la sfârșitul anului 2007. Dragostea lor pentru muzică i-a ghidat prin multe genuri muzicale de-a lungul timpului până la abordarea actuală a muzicii dance. Deși eclectic, stilul lui OK Corral este în același timp robust și ușor de identificat, cu influențe din funk, disco și house.

https://soundcloud.com/okcorral

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
00:00 Dj set ƒ v ℓ c r v м

ƒvℓcrvм a început ca un proiect lateral al unui membru (Pišta Kráľovič) al cunoscutei formații slovace de math-pop NVMERI. Dar a scăpat complet de sub control după lansarea primului EP și a remixurilor care i-au adus recunoașterea unor nume mari din scena de clubbing. Sunetul său e un amestec de curente muzicale din ultimii ani din LA, New Jersey și Tokyo, ca Jersey Club, Footwork, Future Beats, Grime și alții, fără a avea încă un nume distinct. Dar accentul pe beat-uri și compozițiile melodice vin din anii în care muzicianul, copil fiind, a cântat muzică evanghelică în jurul Europei, cu corul bisericii din localitatea în care a crescut.

https://soundcloud.com/fvlcrvm
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Eveniment susținut de Staropramen.

0 comentarii: