Avanpremiera: Povestea Iubirii / The History of Love - 8 iunie

Povestea iubirii - cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu pe 8 iunie de la 20:00 la POINT si din 9 iunie in cinematografe.
Facebook event.

Povestea Iubirii | The History of Love: Este vorba de primul lungmetraj in limba engleza al lui Radu Mihaileanu, o poveste epica de dragoste cu actori consacrati precum Gemma Arterton, Derek Jacobi, Sophie Nelisse si Elliott Gould. Filmul este bazat pe bestseller-ul cu acelasi nume scris de Nicole Krauss, tradus in peste 35 de limbi.


Pe partea de PR vom genera multa “agitatie” avand in vedere ca lansarea in cinematografe va fi simultana cu premiera de la TIFF Cluj, unde ii vom avea atat pe Radu Mihăileanu, cat si pe Derek Jacobi.

Regizor: Radu Mihăileanu
Durata: 134 min.
Gen: drama/fantezie/dragoste


Synopsis:
A fost odată un băiat, Léo, care iubea o fată, Alma. O numea „femeia cea mai iubită din lume” și i-a promis că o va face să râdă toată viața. Războiul i-a separat, ea a plecat la New York. El a depășit toate obstacolele pentru a se reîntâlni cu ea și pentru a-și tine promisiunea.
În zilele noastre, locuiește în Brooklyn o adolescentă vulcanică și plină de imaginație, pe care o cheamă tot Alma. I s-a promis că va fi cea mai iubită femeie din lume. Însă nu este simplu să iubești și să fii iubit. Între Leo și tânăra Alma pare să nu existe nicio legătură. Și totuși…
Din Polonia anilor `30 până în Central Park-ul zilelor noastre, un periplu peste ani și continente le va uni destinele.

Distribuitor: Transilvania Film
_______________________________
POINT
Str. G-ral Eremia Grigorescu 10, Bucuresti
facebook.com/pointarthub
www.whatsthepoint.ro
0799 799 708

0 comentarii: