Spectacolul aniversar Omul cu Șobolani ◊ 20 de ani se mută la Fratelli Studios



 “Am luat această decizie din motive independente de voința noastră. Suntem nevoiți să schimbăm locația spectacolului aniversar Omul cu Șobolani ◊ 20 de ani. Le mulțumim celor de la Fratelli Studios că ne-au venit în întampinare într-un timp atât de scurt. Ne asumăm faptul că am creat neplăceri în rândul consumatorilor de evenimente și ne cerem scuze față de aceștia.” declară Dark Side Entertainment.
 
Spectacolul aniversar Omul cu Șobolani ◊ 20 de ani ce urma să aibă loc sâmbătă, 22 aprilie la Arenele Romane din București, se mută la Fratelli Studios, Str. Glodeni 1-3.
Invitațiile, acreditările și biletele rămân valabile. În cazul în care există persoane care doresc rambursare a contravalorii biletelor acest lucru se poate face în urma unei solicitări trimise pe adresa: contact@iabilet.ro.
 
Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face în funcție de modalitatea de plată prin care s-au achiziționat biletele:
- daca biletele au fost achiziționate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor se va efectua în contul din care s-a facut plata inițială;
- dacă biletele au fost achiziționate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor va fi returnată din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;
-  daca biletele au fost achiziționate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alți parteneri ai IABILET, rambursarea se va face într-un cont bancar în lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro  sau prin mandat poștal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele căreia s-a efectuat comanda.

0 comentarii: