S-au deschis înscrierile pentru cea de-a 4-a ediție Arkadia ShortFest



Cineaștii își pot înscrie filmele la cea de-a 4-a ediție a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest. Festivalul se va desfășura anul acesta în perioada 1 - 3 septembrie, în deja binecunoscutul spațiu neconvențional al Uzinelor Camexip (Băicoi, Prahova).
 
Ediția din 2017 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură, 3 zile de proiecții de film, workshop-uri și expoziții de artă.
Formatul festivalului păstrează cele două secțiuni cu deschidere internațională - una competițională (scurtmetraj studențesc de ficțiune) și una  necompetițională (scurtmetraj profesionist de ficțiune, documentar sau animație).
 
Regulamentul și formularul online pot fi găsite aici: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/inscriere/
 
Termenul limită pentru trimiterea filmelor este 1 iulie 2017. Toate filmele propuse pentru înscriere trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2014, cu o durată maximă de 30 de minute. Filmele trimise spre selecție la edițiile precedente nu sunt eligibile. Filmele selectate vor fi anunțate prin e-mail către înscriși și pe pagina festivalului, începȃnd cu data de 20 iulie.
 
La ediția din 2016 a Arkadia ShortFest au fost proiectate 39 de scurtmetraje internaționale, din care 13 au intrat în competiție. Publicul a desemnat câștigătoare producția autohtonă „O noapte în Tokoriki”, în regia Roxanei Stroe. Filmul, multipremiat în festivaluri din întreaga lume, și-a adjudecat astfel și trofeul Arkadia, reprezentat de o lucrare special creată pentru eveniment de către artista Ema Voinescu.
***
 
Detalii: www.arkadiashortfest.ro.
 
Ne puteți urmări pe Facebook: Arkadia ShortFest. 
 
Pentru informații suplimentare, ne puteţi scrie pe office@arkadiashortfest.ro.

0 comentarii: