Peste 1300 de alergători participă la Brașov Marathon powered by Total Romania



Peste 1300 de alergători s-au înscris la ediția din acest an a Brașov Marathon – powered by TOTAL România, organizat de Clubul pentru Protecția Naturii și Turism, care va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, ceea ce reprezintă cu 40% mai mult față de evenimentul similar din  2016.

TOTAL România este partenerul principal al evenimentului sportiv Brașov Marathon, pentru al doilea an consecutiv, fiind  un partener de cursă lungă pentru dezvoltarea comunității locale din Brașov. Printre alergătorii înscriși se numără și angajații TOTAL România care duc mai departe preocuparea companiei pentru dezvoltarea sănătoasă a societății și grija față de protejarea mediului înconjurător.

“Creșterea consistentă a numărului de participanți la Brașov Marathon – powered by TOTAL România arată că evenimentul devine tot mai iubit, contribuind la creșterea comunității locale prin sport, un stil de viață sănătos și testarea propriilor puteri. Suntem mândri să contribuim și noi, pentru al doilea an consecutiv, la acest maraton. Pentru compania noastră, care are o fabrică de lubrifianți la Cristian, implicarea în Brașov Marathon – powered by TOTAL România este expresia angajamentului nostru pe termen lung pentru dezvoltarea comunității din Brașov” a declarat Marco Pannunzio, Managing Director TOTAL România despre parteneriatul TOTAL România și Brașov Marathon.

Cele  4 probe de concurs - maraton, semimaraton, cross și cursa copiilor - se vor desfășura pe un traseu cu un peisaj deosebit. Startul probei de maraton va fi la ora 8:00, în Piața Sfatului, în apropierea Muzeului de Istorie, iar apoi se va alerga pe aleea de sub Tâmpa, pe drumuri forestiere până pe Vârful Postăvaru, prin Poiana Brașov și retur în Piața Sfatului.  Startul pentru celelalte 3 probe va fi tot din Piața Sfatului, după cum urmează: pentru proba de semimaraton la ora 09:00, pentru proba de cross la ora 09:30 și pentru cursa copiilor de la ora 14:00.

TOTAL România este parte a Grupului TOTAL. În 2015, cifra de afaceri a ajuns la 267 de milioane de lei; în acest moment compania are 120 de angajați și deține o poziție de lider pe piața de lubrifianți - comercializând produsele TOTAL, ELF și LUBRIFIN, mărci TOTAL - cu o cotă de piață de circa 12% în România. De asemenea, exportă o parte substanțială a producției sale din Brașov în țările vecine, iar în 2014  a investit în stocarea și distribuția de bitum către segmentul de construcții de drumuri.

TOTAL România a fost înființată în anul 2005 ca un joint-venture între TOTAL (Franța) și LUBRIFIN (România), numele inițial al companiei fiind TOTAL LUBRIFIN. Astăzi, compania cu sediul în București deține o fabrică la Cristian, județul Brașov, un depozit de bitum la Ozun,  județul Covasna, și acoperă domenii complexe de activitate cu o prezență comercială pe întregul teritoriu al României:
• bază regională a producției de lubrifianți și unsori conform standardelor de calitate TOTAL Group
• distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale
• import, stocare, distribuție și vânzare de bitum
• teste și analize fizico-chimice pentru lubrifianți, lichide speciale și unsori.

0 comentarii: