Moonlight Breakfast @ BT Live #15/ Club Control

Joi 13 aprilie, ora 21.00 @ Control
Moonlight Breakfast @ BT Live
powered by Banca Transilvania

 
Sezonul 2 al seriei BT Live se apropie de final! Dupa un concert sold out marca Deliric x Silent Strike, urmează un show spectaculos specific trupei Moonlight Breakfast, ce va avea loc in Club Control pe 13 aprilie, începând cu ora 21.00.
Get your tickets now!

Facebook event
Open doors: 20.30h
Intrare: 50 Ron
Biletele sunt disponibile in avans la sediul Eventbook.ro (Brezoianu, nr. 21) sau online:
https://eventbook.ro/music/bilete-moonlight-breakfast-bt-live-15-control-club
--------------------------

Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”. 

Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Moonlight Breakfast a urcat pe scene mari alături de nume sonore precum Hurts în Vienna, Parov Stelar si De Phazz la Nacht Gegen Armut Benefit în Vienna, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack).
www.facebook.com/moonlightbreakfast
----------------------
Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.
www.bancatransilvania.ro

0 comentarii: