Inca doua confirmari la SoundArt si programul festivalului



Fakir Thongs din Italia si Unflicted din Romania completeaza line-up-ul festivalului SoundArt. Evenimentul  care are loc in Quantic Club in perioada 4-7 mai reuneste o serie de concerte si activitati culturale. Printre trupele confirmate se regasesc Stoned Jesus, Exivious, NightStalker, Green Yeti, White Walls, Roadkill Soda si multi altii. Organizatorii evenimentului au facut public programul serilor.
 
Joi, 4 mai:
Workshopuri si expozitii
 
Vineri, 5 mai:
19:30 – Fakir Thongs
20:25 – Groove Therapist
21:20 – White Walls
22:30 – Exivious
23:45 – SL Theory
00:45 – Arashai
01:35 – Unflicted
 
Sambata, 6 mai:
17:50 – C.O.D.
18:45 – Hesperion
19:35 – September Code
20:25 – Roadkill Soda
21:20 – Nightstalker
22:30 – Stoned Jesus
23:45 – Risin Sabotage
00:45 – Minraud
01:35 – Avalanche Street
 
Duminica, 7 mai:
18:45 – Tragic
19:35 – Chaplin’s Dream
20:25 - Wooldozer
21:20 – Green Yeti
 
FAKIR THONGS (stoner rock/psychedelic IT)
https://www.youtube.com/watch?v=VOnmm1KCQ9Q
https://www.youtube.com/watch?v=fG4IqZ5dKYg


Fakir Thongs a lansat acum 2 ani de zile cel de-al doilea album din cariera, intitulat “Habanero”. Materialul contine zece piese de stoner rock melodic cu un puternic iz psihedelic. Sound-ul Fakir Thongs este influentat de trupe precum Truckfighters si Kyuss. Trupa a fost infiintata in ianuarie 2012 si a debutat cu o serie de concerte in zona Modena. Italienii isi descriu sunetul ca un amestesc intre stoner rock-ul anilor ’90 si space rock-ul anilor ’70, pe scurt, melodii catchy imbibate de o atmosfera psihedelica. De-a lungul timpului, trupa a cantat alaturi de trupe precum Fast Animals and Slow Kids, Nadar Solo, Apres la Classe, Criminal Jokers, Zodiac si Tides from Nebula.

UNFLICTED (alternative metal RO)
https://www.youtube.com/watch?v=axFGaLdLiMk
https://www.youtube.com/watch?v=m8UhPDWGZ0k


Unflicted este o trupa tanara de alternative metal din Bucuresti, cu influente fine de stoner rock. Formata in toamna anului 2015, Unflicted a lansat pana in prezent EP-ul “Exposed”, la Studio148, alaturi de un videoclip pentru piesa “Awake”. Dupa o serie de concerte, trupa a lansat al doilea single de pe EP, “Another Place”.  Numele trupei provine dintr-un “loc pozitiv”, fiind o combinatie intre inflicted si afflicted, cuvinte cu conotatii negative, din care ia nastere un nou cuvant cu sens pozitiv ce “neaga negativul”.
 
In curand vor fi anuntate regulamentul evenimentului si mai multe detalii despre activitatile secundare din cadrul festivalului.
 
Pretul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul www.iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.
 
Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. 
 
Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB sau pe site-ul oficial www.soundartfest.ro. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

0 comentarii: