Turneu Christ Agony in Romania si Bulgaria



CHRIST AGONY, una dintre primele titulaturi black metal poloneze, cu o activitate care se intinde pe parcursul a peste douazeci de ani, pleaca in luna Aprilie intr-un turneu in sapte orase din Romania si Bulgaria.
 
Trupa promoveaza albumul “Legacy” lansat la sfarsitul anului 2016 si va fi insotita pe parcursul turneului de EUFOBIA si ETERNAL SAMHAIN.
 
Datele turneului:
20.04 – Cluj Napoca / Hard Club
21.04 – Craiova / CSS
22.04 – Bucuresti / Fabrica
23.04 – Varna / Varna Live Club
24.04 – Sofia / Live&Loud
25.04 – Ruse / Legacy
26.04 – Timisoara / Daos
 
Christ Agony – Black Metal (Polonia)
Christ Agony este una dintre primele trupe black metal din Polonia, cu o activitate notabila care a inceput in 1990, timp in care trupa a lansat noua albume de studio. Trupa a luat nastere la initiativa lui Cezar, chitaristul si vocalistul trupei, de altfel singurul membru al trupei inca activ.  Line-up-ul Christ Agony a continut de-a lungul anilor si membri Vader sau Behemoth, iar pe 18 noiembrie 2016, trupa a lansat albumul “Legacy” lansat de Witching Hour Productions.
https://www.youtube.com/watch?v=IVQfv_Pd-5U
https://www.facebook.com/ChristAgony/
 
Eufobia – Death Metal (Bulgaria)
Eufobia a lansat un nou album ce poarta numele trupei in a doua parte a anului 2016. Numele trupei a fost ales din greaca veche și se traduce ca “frica de bine”. Eufobia a capatat o experienta masiva cand vine vorba de show-uri live, cantand in multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cantat alaturi de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, pe langa o multime de trupe excelente din underground.
https://www.youtube.com/watch?v=eTOZtFMVrNk
https://www.facebook.com/Eufobia/
 
Eternal Samhain – Symphonic Black Metal (Italia)
https://www.youtube.com/watch?v=eTOZtFMVrNk
https://www.facebook.com/eternalsamhain/

0 comentarii: