S-au epuizat doua categorii de bilete pentru concertul The Fab Beatles din Hard Rock Cafe



Nu mai sunt biletele VIP şi bilete în faţa scenei pentru concertul The Fab Beatles care va avea loc  din 17 martie la Hard Rock Cafe. Cei care nu au încă bilet pentru întâlnirea cu foarte apreciata tripă tribute au în continuare la dispoziţie bilete cu loc la masă, în sală, la preţul de 70 lei şi bilete în picioare la preţul de 40 lei. Biletele se găsesc pe iabilet.ro, bilete.ro şi la Hard Rock Cafe.
 
Desemnată de BBC cea mai bună trupă tribut Beatles, şi aleasă de casa de discuri EMI pentru a contribui la promovarea CD-ului „Beatles 1” , trupa The Fab Beatles este în acest moment tributul Beatles pe care fanii din întreaga lume doresc să îl vadă live!  Lasă-te cuprins de frenezia anilor de aur ai rock’n’roll-ului, într-o seară fabuloasă! Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” şi multe alte hituri, în interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!
 
https://youtu.be/Zt4Hy8YhkgE
 
Formaţia, al cărui program include concerte în de-a lungul şi de-a latul Europei, Asiei şi celor două Americi, va ajunge în premieră la Bucureşti pe 17 martie. Pentru concertul din Hard Rock Cafe au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete.
 
Categoria VIP - 120 ( întâlnire cu artiştii, poză şi autograf ) – SOLD OUT
Categoria 1 - loc la masă în faţa scenei 90 lei – SOLD OUT
Categoria 2 - loc la masa în sală 70 lei 
Categoria 3 - loc în picioare 40 de lei

0 comentarii: