PSIHOatelier: Mindfulness. Practică pentru viață | cu Crina Radu

PSIHOatelier: Mindfulness. Practică pentru viață | cu Crina Radu, mindfulness trainer @ Living Life Mindfully

4 aprilie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, în Piața Romană)

FB event

* Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286 și cu susținerea specialistului invitat printr-o donație sugerată de 20 ron.

______Mindfulness-ul se practică!______
Se vorbeste destul de mult despre Mindfulness în ultimii ani, însă, în continuare, acest termen este destul de neclar pentru mulți dintre noi. Ce este cu adevarat Mindfulness-ul? Cu ce ne ajută? De ce să îl practicăm și cum să o facem pentru a simți cu adevărat beneficiile sale?

Un studiu al Universității Harvard a arătat că 47% din timpul nostru îl petrecem pierduți în gânduri… adică aproape jumătate din viața petrecută în gânduri! Practica de Mindfulness ne ajută să reducem acest procent ca să fim prezenți aici și acum, bucurându-ne de experiența pe care o avem și de viață, în adevarata ei bogăție. De aceea, Mindfulness-ul este o practică pentru viață, pentru a trăi din plin fiecare experiență. Haide să descoperim asta împreună!

______Mindfulness ca metodă de a trăi______
Midfulness-ul este o practică simplă, dar în același timp foarte puternică, și poate aduce transformări fundamentale la toate nivelurile ființei noastre: de la modificarea activității genelor la nivel fizic și până la schimbarea relației cu noi înșine și cu lumea în general.

Este o metodă de auto-explorare, care ne ajută să ne familiarizăm cu noi înșine, cu modul în care funcționează mintea noastră, cu gândurile, emoțiile, senzațiile și percepțiile noastre și mediul în care trăim, pentru a crește nivelul nostru de conștiență și pentru a intra în contact cu momentul prezent.

______Crina Radu, trainer de mindfulness______
FB: https://www.facebook.com/livinglifemindfully33/

Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master - New Paradigm MDT, pasionată și de comunicare, cu deschidere către oameni și starea acestora de bine.

Crina a început călătoria către explorarea conștientă de sine în anul 2012, iar procesul a purtat-o din Europa, în Asia și înapoi în Europa, intrând în contact cu diferite tradiții filosofice și religioase și studiind diferite tehnici de meditatie și lucru cu mintea și emoțiile. Crina a intregrat toată experiența și infomațiile acumulate într-un sistem holistic, ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

A studiat arta și tehnica meditației de la maeștrii autentici din Asia, practicând meditația și făcând din aceasta practica un mod de a fi, un mod de viața, care i-a permis să observe și să transforme tipare comportamentale care o limitau și îi provocau suferință.

“Consider că orice practică este necesar să fie inclusă în mod organic și conștient în viața noastră pentru a putea avea puterea de transformare și eliberare de suferință pe care o promite. Practicile pe care le consider cu adevarat valoroase sunt cele care ne aduc în contact cu adevărata noastră natură, unde, daca reușim sa ne stabilizam, totul se tranformă. Iar schimbarea fiecăruia dintre noi și deschiderea către niveluri de conștiență mai înalte provoacă inevitabil schimbări la nivel global.” Crina Radu

Participarea la atelier se face pe bază de donație sugerată de 20 ron. Toate fondurile donate reprezintă susținerea publicului pentru investiția de timp a trainerului.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore
Locație: Journey Pub, sala Up Above
Locuri: în limita a 100 de participanți
Rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

0 comentarii: