La cererea publicului, încă un spectacol “Masha și Ursul” la Sala Palatului

Spectacolul “Masha și Ursul” de pe 13 mai, de la Sala Palatului (ora 11.00), este aproape sold-out. Un al doilea show, de la ora 19.00 în aceeași zi, intra în vânzare începând de mâine, 31 martie. Spectacolul este recomandat preponderent copiilor între 3 și 6 ani și va fi dublat în limba română. Durata: o oră. Organizator: Events.
 
O încurcă lume-adorabilă, Masha reușește să atragă o droaie de locuitori ai Pădurii Fermecate în situații care de care mai buclucașe. Micuța n-are odihnă, nu poate să stea locului din cauza energiei sale nesfârșite. Toate lucrurile cu care vine în contact trebuie trecute prin filtrul propriu:  
 
“Viața unui iubitor al dulciurilor este mai dulce decât o caramea,
Dropsurile se sparg cu zgomot în dinți.
Doar cu toții știm, demult,
Că pentru a deveni mai deștepți
Trebuie să mâncăm marmeladă și ciocolată.
Și astea-s basme, că te dor dinții…
Toți spun asta din invidie
Doar că vorbesc degeaba! Nu, dinții nu dor!”
 
Inspirat dintr-un basm, serialul de desene animate care a stat la baza spectacolului a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube de pe mapamond (905.573.447 de vizionări). A fost tradus în peste 25 de limbi. Producțiile live “Masha și Ursul”, peste 1000 la număr, s-au jucat până acum în 25 de țări, impresionând spectactori de toate vârstele. Turneul “Masha și Ursul” se oprește la Sofia, Sziget și Budapesta înainte de a ajunge la Bucuresti, pe 13 mai.
  
Pe 13 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 10.00, pentru primul spectacol (cu începere de la ora 11.00). Porțile se vor deschide la ora 18.00 pentru cel de-al doilea spectacol (de la ora 19.00). Biletele sunt disponibile la prețurile de 35, 49, 70, 91, 105, 140 lei (copii), sau 50, 70, 100, 130, 150, 200 lei (adulți), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pentru meet&greet, moment ce la va oferi fanilor oportunitatea de a face poze cu personajele preferate, sunt disponibile la prețul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu înălțimea de până la 90 cm (fără loc propriu; vor fi ținuți în brațe de căte părinți / însoțitori; nu recomandăm participarea copiilor atât de mici la reprezentație). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti, Carrefour).

0 comentarii: