Două concerte din cadrul Festivalul Enescu 2017 își schimbă datele de desfășurare



Concertele susținute de Orchestra Filarmonicii din Cehia în cadrul Festivalului Enescu 2017, seria Recitaluri și Concerte Camerale, își modifică datele de desfășurare din motive independente de organizatorul Festivalului.

Concertele susținute la această ediție a Festivalului Enescu de Orchestra Filarmonicii din Cehia la Ateneul Român, în cadrul seriei Recitaluri și Concerte Camerale, avându-i ca soliști pe violonistul Nicolaj Znaider și pe violoncelistul Valentin Răduțiu, își vor inversa datele de desfășurare, din motive independente de organizatorul Festivalului.

 
Concertul avându-l solist pe violonistul Nikolaj Znaider alături de Orchestra Filarmonicii din Cehia va avea loc pe 7 septembrie (și nu pe 6 septembrie), cum era programat inițial, de la ora 17.00. În timp ce concertul avându-l ca solist pe violoncelistul Valentin Răduțiu va avea loc pe 6 septembrie și va începe de la ora 17.00.
 
Biletele vândute pentru aceste concerte rămân valabile și pot fi păstrate. Publicul le va putea utiliza prezentându-se cu ele înaintea intrării în sala de concert, astfel:
 
Biletele inscripționate cu data de 6 septembrie, vor fi valide pentru 7 septembrie, ora 17.00;
 
Biletele inscripționate cu data de 7 septembrie, vor fi valide pe 6 septembrie, ora 17.00; 
 
Abonamente la seria Recitaluri și Concerte Camerale sunt imprimate sub forma unui singur carton cu acces la toate evenimentele din seria respectivă, așadar pot fi utilizate ca atare.
 
Eventim.ro va transmite, de asemenea, un email de notificare a acestei schimbări celor care și-au lăsat datele de contact în sistem atunci când au achiziționat biletele. În cazul în care unii dintre aceștia nu mai pot participa la concerte din cauza inversării datei, vor putea returna biletele contactând Eventim.ro la adresa de email contact@eventim.ro și vor primi înapoi contravaloarea biletelor.

0 comentarii: