Cuba, prietenii si Terra Incognita - o experienta exotica

Dacă v-am spune că se poate călători în timp, ați crede că e totul o mare conspirație. Însă noi am plecat din România - Europa 2017, iar după douăzeci și ceva de ore, am ajuns în România Americii Centrale, cu doar vreo 20 de ani înapoi în timp. Această țară se chema CUBA!

Dacă nu ești atent, te poți sui într-o mașină din anii ’50 și descoperi că e o înscenare! Cum? Vă vom dezvalui totul în seara zilei de 10 aprilie, ora 19:30, la Journey Pub and More (Str. George Enescu nr. 25).

FB event

Au decoruri false. De exemplu, au pus plante pe stâlpi de beton și pe fire electrice, spunând că trăiesc cu aer, soare și apă adunată în urma ploilor!

Ne-au povestit despre un politician care era șeful băncii centrale, dar venea și muncea în fabrică! O utopie! Fără coloane oficiale, fără contracte cu statul, fără privilegii. Parcă Che Guevara ziceau că îl cheamă! Și cică, până la urmă, l-au împușcat oamenii răi!

Sunt mulți "actori" care merg pe stradă și se prefac că stau pe internet. Păi noi nu știm că în anii aceia nu exista internet? Culmea este că am plătit ca să mă prefac și eu!

Cel care va povesti despre aventurile exotice și contrastante va fi Edward Răzvan, care în 2013 și-a pus visul la bătaie și astfel a luat naștere proiectul Terra incognita, o comunitate a pasionaților de călătorie care a crescut organic, doar cu ajutorul unei pagini de Facebook și fără publicitate.

Cine este Edward Răzvan? Un călător prin viață și prin lume, tată, soț, fiu și nepot, un voluntar și un profesor, un ghid și un antrepenor și, nu în cele din urmă, un prieten. Sau, așa cum ne mărturisește despre el, „eu sper să fiu un om și atât”.

Dacă vreți să știți cât durează două minute cubaneze (au rata lor de conversie), dacă vreți să înțelegeți despre cum cubanezii vor să trăiască în SUA, deși sunt convinși că cei mai mari dușmani sunt americanii, dacă vreți să aflați despre cum 90+20=100 și multe alte detalii despre viața din CUBA, ne vedem pe 10 aprilie, la 19:30, la Journey Pub!

Recomandăm, cu căldură, efectuarea unui scurt și rapid apel telefonic la 0752285286, pentru a putea fi sigur că aveți un loc rezervat în sala UP ABOVE, Journey Pub and More, unde se va ține evenimentul! Participarea la eveniment se face în limita a 100 de locuri disponibile!! Pentru o bună acomodare în sală, încercați să veniți cu o jumătate de oră înainte de începerea evenimentului!

Organizator eveniment: Terra Incognita

Parteneri Media: haicusori.com, Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva.ro, Gratuitor.ro, Pierdut prin lume, Munteanu, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, ChestiiUrbane.ro, Urban.ro, Literaturapetocuri.ro

0 comentarii: