Alfie Allen si Istoria Fotbalului



HISTORY® difuzează în exclusivitate serialul “Alfie Allen şi istoria fotbalului începând cu data de 18 martie, de la ora 22:00. Serialul debutează în această sâmbătă, urmărind călătoria lui Alfie Allen, un suporter înfocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din țara unde a fost inventat fotbalul.
 
Recunoscutul actor britanic a jucat în echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizează o incursiune unică în istoria sportului-rege, în exclusivitate la HISTORY®. Alfie parcurge întregul Regat Unit, unde descoperă amănunte memorabile şi discută cu numeroase personalităţi din lumea fotbalului precum: Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminină de fotbal a Angliei, Keith Allen şi mulți alţii.
 
Primul episod explorează originea fotbalului şi dezvăluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund în cel mai popular sport la nivel internațional. Călătoria lui Alfie începe la Sheffield - locul unde s-a desfăşurat prima competiţie profesionistă de fotbal din Anglia – apoi continuă la Ashbourne, unde află detalii despre meciul de fotbal medieval găzduit anual în acest oraş, vizitează celebrul Craven Cottage - stadionul FC Fulham din Londra - şi mai apoi în Scoţia, unde, alături de Daniel Portman (colegul său de platou din Urzeala Tronurilor) explorează rivalitatea celebră dintre Glasgow Rangers şi Celtic Glasgow. 
 
Despre HISTORY®
Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.
HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Digi a introdus recent HISTORY în grila sa de programe. Dacă nu recepţionaţi canalul, reîmprospătaţi lista de programe sau contactaţi furnizorul local Digi.
Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum  HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 20 televiziuni transmise în 64 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deține birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg.

0 comentarii: