Scarlet Aura a anuntat trupele de deschidere pentru concertul din 27 aprilie din Quantic!

Scarlet Aura a anuntat in cadrul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” cine va deschide concertul ce marcheaza lansarea albumului „Falling Sky” in Romania. Cele doua trupe care vor urca pe scena pe 27 aprilie in clubul Quantic din capitala sunt formatia autohtona Etheric si muzicienii bulgari din Krossfire! Prezenta Scarlet Aura in emisiunea „Neata cu Razvan si Dani” a fost si prima aparitie a trupei in noua formula, cu Sorin Ristea la tobe.
 
Trupa Etheric s-a format in vara lui 2016, din dorinta de a aduce in fata publicului un metal melodic cu accente progresive. Trupa a lansat primul single, “Losing Control” in septembrie 2016, urmand ca in decursul acestui an sa lanseze albumul de debut. Pana la momentul primului lor turneu, nu pierdeti sansa sa ii vedeti pe scena, pe 27 aprilie in Quantic!

Originara din Plovdiv, trupa Krossfire se numara printre cele mai apreciate nume ale metalului cu influente power/progresiv din Bulgaria. Activa inca din 2001, trupa a lansat deja doua albume: „Learning To Fly” (2012) si „Shades Of Darkness” (2016). Krossfire au cantat in deschiderea concertelor legendelor de le Jag Panzer si Pungent Stench, vor urca pe aceeasi scena cu Evanescence si Guano Apes in aceasta vara,  iar pe 27 aprilie vor concerta in premiera pentru publicul roman.
https://youtu.be/6XSumyAgV7k
 
Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce in Romania spectacolul de lansare a noului album "Falling Sky" in club Quantic din Bucuresti pe 27 Aprilie!Invitatii speciali, momentele surpriza dar si play-listul pe masura promit publicului o seara de exceptie!

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit ;i a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor nume mari ale scenei internationale. 

Mai jos puteti urmari video clipul 3D al piesei „My Own Nightmare”, de pe albumul „Falling Sky”
https://youtu.be/vD7FYr0XpMc
 
In prezent Scarlet Aura inseamna: Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara si voce, Catalin Ungureanu – bass si voce, Sorin Ristea – tobe.
 
Biletele pentru concertul din 27 martie se gasesc, in format electronic, pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)

0 comentarii: