Rockstadt Extreme Fest 2017 - ultimele zile pentru abonament la pret presale

ROCKSTADT EXTREME FEST ajunge la a 5-a editie aniversara ce va avea loc in perioada 10-13 august, 2017, la baza Cetatii Rasnov, pe frumoasele taramuri ale Transilvaniei.
 
Acest festival ajuns unul din cele mai respectate evenimente muzicale din Romania, cu un palmares de peste 6 trofee pentru 'Cel mai bun festival rock din Romania' (castigat deja timp de 3 ani consecutiv), iar atat fanii cat si partenerii internationali descriu acest eveniment drept cel mai promitator festival rock din partea de Sud Est a Europei..
 
Peste 60 de formatii din Europa, America, Australia sau Africa de Sud vor concerta timp de patru zile, pana in acest moment fiind confirmate OPETH, CARCASS, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT si ZOMBIE ATTACK.
 
Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

Va reamintim ca actualul presale de 230 de lei este disponibil pana in data de 1 februarie, inclusiv. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.
 
Pretul abonamentelor este urmatorul:
230 lei = 17.11.2016 - 1.02.2017
270 lei  = 2.02 - 09.07.2017
300 lei  = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului
 
Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.
 
Rockstadt Extreme Fest inseamna ca publicul va avea parte de 4 zile de muzica live, peste 50 de formatii anual si sute de ore de muzica insumate.

0 comentarii: