Evanescence la București: Ultima săptămână de bilete ieftine

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane va concerta pe 29 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Va reamintim ca a mai ramas o singura saptamana in care puteti gasi bilete la preturi speciale Earlybird, urmand ca acestea sa se scumpeasca incepand cu data de 1 februarie!
 
Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea: in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C - pana pe 1 februarie
- PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C - pana pe 29 iunie
- In ziua concertului biletele la categoria C vor costa 200 de lei - cele la categoriile A si B urmand mai mult ca sigur sa fie sold out
Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E
Categoria B: fara loc, in fata scenei
Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
Va reamintim ca pachetele VIP Meet & Greet sunt Sold-Out!
 
Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K si E (adica sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus in vanzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort. Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul si in categoriile B si C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul si in Categoria C. Fanii care au bilet in categoria C pot sta doar in categoria C. Categoria C are si locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai putin K si E unde este categoria A) dar pot sta si in picioare in spatele categoriei B. Gardul care separa categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scena.
 
Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 
 
Concertul are loc in aer liber.
 
Despre EVANESCENCE
Evanescence se afla din nou in formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".
 
Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.
 
Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.
 
www.evanescence.com
Facebook Evanescence
YouTube  Evanescence

0 comentarii: