Comedianti din UK in premiera la Bucuresti: London Comedy Night pe 25 februarie la The Hub

Pe 25 februarie clubul The Hub devine, pentru o seara, casa umorului englezesc! Patru dintre cei mai apreciati comedianti din circuitul de stand-up al Marii Britanii  prezinta pentru prima oara la Bucuresti “London Comedy Night” - un show de doua ore la care se va râde pe saturate. John Robertson, Maria Shehata, Dylan Gott si Masud Milas va asteapta la un show alert si actual, la care distractia este garantata.

Bilete pentru London Comedy Night costa 49 de lei si sunt disponibile online pe myticket.ro, iabilet.ro si bilete.ro, iar in format fizic se gasesc in oficiile Postei Române, magazinele Germanos, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, Magazinul Muzica, reteaua de magazine Uman, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1 si la automatele Zebra Pay.   

Spectacolul London Comedy Night din clubul The Hub (fostul Music Club) va incepe la ora 20.00. Rezervarea locurilor se face prin telefon, la numarul: 0723 196 376.
 
Despre protagonist:
 
John Robertson  este co-prezentatorul emisiunii ”Videogame Nation”, a postului de televiziune ”Sky” si scrie pentru VICE, The Huffington Post, SBS Comedy sau The List. Emisiunea lui, ”A Nifty History of Evil” a câstigat premiul ”Critic’s Choice” la Festivalul de Comedie “Wild West,” si a reusit sa infiinteze un cult in Marea Britanie, iar asta l-a adus pe prima pagina a BBC News. John este active pe scena de stand up comedy de la 17 ani si a intrat in atentia publicului incepând cu anul 2003, când a participat la Australian Idol si a reusit sa imite foarte bine un atac de apoplexie, in direct, la o televiziune nationala.
Aprecieri din presa:
“A splendid comedy beast” – Kate Copstick, The Scotsman
“if your tastes run to the dark, you must see this show “– British Comedy Guide
 “Brilliant, bemusing and bloodthirsty” – Metro 
”he strides onto the stage giving precisely zero fucks”- The Skinny
”a triumph” – Herald Sun
 
Maria Shehata este o comedianta premiata, de etnie Egipteana-Americana, nascuta si crescuta in Columbus, Ohio. A câstigat premiul pentru ”Cel mai bun comediant” in cadrul ” Hollywood Festival of New Cinema”, serialul ei de pe Internet ” My Super-Overactive Imagination", a câstigat premiul pentru ”Cea mai buna comedie” in cadrul ” Miami Web Fest”. Show-ul ei de stand-up-ul ei a fost difuzat si in Comedy Central’s “The Watch List”, Showtime’s “Bridging the Gap” si Nuvo TV's "Stand Up and Deliver"
In prezent, Maria se afla in turneu si in acelasi timp regizeaza un documentar numit ”United Ladies of Comedy”, despre comediantele de sex feminin din lume.
Aprecieri din presa:
“Maria Shehata has a Janeane Garafalo type swagger to her, both funny and entertaining.” -  LA
Times
 
Dylan Gott a facut o impresie foarte buna intr-un interval scurt de timp, in circuitul canadian de stand-up. A fost nominalizat la râvnitul premiu ”Canadian Comedy Award” si a fost selectat sa participe la prestigioase festivaluri de comedie cum ar fi ”Just For Laughs” , ”Icebreakers” sau ” North By Northeast.” Are numeroase aparitii la televiziuni si radio-uri din Canada. A deschis show-urile artistilor preferati de la Comedy Central, precum Todd Barry, Todd Glass, Brian Posehn, The Sklar Brothers and Joe Rogan.
Aprecieri din presa:
“Delightfully Bizarre” – AV Club
“Major Revelation” – Now Magazine
“Weird Creep” – Chortle
"a modest vibe with flashes of anger lurking beneath" – Now Toronto
 
Masud Milas este un stand up comediant care vine tare din spate si care performeaza in cluburi din Londra si Marea Britanie. Cunoscut sub numele de "super chilled out" de catre revista Time Out, Masud a deschis show-ul lui Stephen K Amos din recentul turneu si este comediant rezident in popularul club Angel Comedy Club.
 
Informatii despre eveniment gasiti si pe www.kompasevents.ro si pe www.facebook.com/kompasevents

0 comentarii: