Au inceput inscrierile pentru festivalul de film BUZZ CEE



Festivalul de film BUZZ CEE, care se va desfășura la Buzău în perioada 9 – 14 mai, invită cineaștii și distribuitorii de film din Europa Centrală și de Sud-Est (inclusiv Grecia și Turcia) să își înscrie producțiile în secțiunile competiționale din cadrul festivalului până la data de 20 februarie 2017.
 
Filmele pot fi înscrise prin intermediul portalului Film Freeway: filmfreeway.com/festival/BUZZCEE.
În competiție vor intra producții de lungmetraj, scurtmetraj, documentar, scurtmetraj și  film studențesc de scurtmetraj, care vor fi alese de echipa de selecție a festivalului.
 
Filmele câștigătoare ale ediției anterioare au fost Sin & Illy Still Alive, lungmetrajul de debut al regizoarei germane Maria Hengge, care a primit trofeul Long BUZZ , documentarul Roboțelul de Aur, realizat de tinerii regizori Mihai Dragolea și Radu Constantin Mocanu, care au plecat acasă cu Trofeul Real BUZZ  și Dispozitiv 0068, scurtmetrajul  realizat de Radu Bărbulescu, care a luat Trofeul Short BUZZ.
 
BUZZ CEE este un festival internațional de film - organizat de Asociația CulturALL și dedicat regiunii Europa Centrală și de Sud-Est - care și-a propus să promoveze producții de calitate din această zonă, ce rareori ajung în circuitul cinematografelor din România.

0 comentarii: