24K, cea mai buna trupa K-pop a anului 2016, concerteaza pe 14 ianuarie la Bucureşti!

Fanii romani incep anul muzical cu o mare surpriza: trupa 24K, care va concerta pentru prima data in Romania pe 14 ianuarie, a fost desemnata cea mai buna trupa de muzica k-pop a anului 2016! Formatia a fost recompensata cu premiul „Japako Artist of the Year” In cadrul galei Japako Music – International K-Music Awards,, reconfirmandu-si statutul de legenda muzicala.

Concertul care va avea loc sambata, 14 ianuarie 2017, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor din Bucuresti, face parte din turneul mondial „Still with 24U” 2017.

Interesul publicului roman pentru acest eveniment este foarte mare, astfel ca doua categorii de bilete sunt aproape epuizate. Pentru acest eveniment mai sunt disponibile in numar limitat bilete la urmatoarele categorii:

 
-      VIP ticket - 300 lei (meet & greet + poza cu trupa + locuri in fața scenei) – ultimele 2 bilete disponibile
-      Poster sign ticket - 150 lei (poster semnat de trupa) – Sold out
-      Normal ticket - 100 lei
 
24K (in limba coreeana 투포케이) a luat ființa in anul 2012, avandu-i in componența pe Cory, Sungoh, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong si Hongseob. Cei sapte au lansat mini-albumul de debut, intitulat „Hurry Up”, in septembrie 2012, captand imediat atenția publicului si primind recenzii elogioase din partea presei muzicale. Trupa a inceput sa concerteze masiv pentru promovarea albumului, in parallel lucrand si la urmatorul album. Acesta avea sa apara la 1 august 2013, sub numele „U R So Cute”. Ca o noutate, piesa care da numele albumului, conține secvențe de chitara cu distors, incadrate in ritmurile muzicii house de inspirație europeana.
 
In 2014, trupa a intrat intr-o pauza concertistica, revenind un an mai tarziu cu o noua componența si cu un nou single, „Hey You”. La scurta vreme avea sa fie lansat un nou single, „Super Fly.” La inceputul anului 2016, trupa si-a anunțat revenirea pe scena, dand startul turneului cu un nou single, „Still 24K”.
 
Noul turneu beneficiaza de o producție de excepție, in care muzica si dansul vor crea o adevarata sarbatoare pentru fanii muzicii kpop din intreaga lume.  Membrii formației sunt foarte incantați pentru ca vor ajunge in Romania si abia asteapta intalnirea cu publicul roman. Cei sapte coreeni promit un spectacol unic pe care admiratorii muzicii kpop nu-l vor uita prea usor.
 
Biletele pot fi achiziționate online pe www.blt.ro  si www.kpop-music.ro.

0 comentarii: