Stoned Jesus vor canta integral albumul "Seven Thunders Roar" la SOUNDART Festival

Cum decembrie este luna suprizelor, Igor de la Stoned Jesus a anuntat ca trupa se pregateste intens pentru concertele din 2017, inclusiv show-ul din cadrul SOUNDART Festival din Bucuresti. La 5 ani de la lansarea materialului, stonerii ucraineni vor prezenta un setlist special, interpretand in fata publicului tot albumul "Seven Thunders Roar".

Igor a transmis urmatorul mesaj:
"Spring 2017 marks the 5th anniversary of "Seven Thunders Roar", so we thought we'd play it in its entirety on our upcoming shows! This is something we've never done before, so there's an exciting opportunity to take the almost-classic record on the road and see what happens. But few more surprises promised, too!"

https://www.youtube.com/watch?v=RJZYCL07cRU&t=55s

Stoned Jesus sunt confirmati la SOUNDART Festival alaturi de Exivious, White Walls si Lowbau, eveniment ce are loc in gradina de vara a clubului Quantic, Bucuresti in perioada 4 - 7 mai 2017.

Primele semne de vara ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai îndraznete evenimente outdoor din România - SOUNDART Festival. Proiectat în jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfasura în perioada 4-7 mai, gradina de vara a Clubului Quantic din Bucuresti. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansari de carte, vernisaje si workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punti de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice.

Locul în care se va desfasura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte în peisajul ultra-urban al Bucurestiului. Gradina de vara a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar în inima capitalei, aflându-se în imediata apropiere a Gradinii Botanice si Parcului Politehnici, un spatiu ideal pentru recreere, usor accesibil si generos. În alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultura, preocupat de estetica lucrurilor ce-l înconjoara, public în care se regasesc persoane ce recunosc autenticitatea si contemplatia ca germeni ai creativitatii.

Abonamentele early-bird pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei în reteaua iabilet.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. În perioada normala de vânzare, pretul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de întrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

0 comentarii: