SOUNDART Festival in Bucuresti



Primele semne de vară ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai îndrăznețe evenimente outdoor din România - SOUNDART Festival. Proiectat în jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfășura în perioada 4-7 mai, grădina de vară a Clubului Quantic din București. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje și workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice.

Eveniment consacrat contemporaneității, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock Stoner şi Progressive ale Europei, printre care regăsim și grupuri autohtone. Primele formații anunțate sunt Exivious (Olanda), Stone Jesus (Ucraina), White Walls (România) și Lowbau (Austria), trupe de excepțională exprimare artistică, ale căror apariții live au toate ingredientele cu adevărat necesare pentru a captiva și inspira publicul.
 
Locul în care se va desfășura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte în peisajul ultra-urban al Bucureștiului. Grădina de vară a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar în inima capitalei, aflându-se în imediata apropiere a Grădinii Botanice și Parcului Politehnici, un spațiu ideal pentru recreere, ușor accesibil și generos. În alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultură, preocupat de estetica lucrurilor ce-l înconjoară, public în care se regăsesc persoane ce recunosc autenticitatea și contemplația ca germeni ai creativității.

Abonamentele early-bird pot fi achiziționate la prețul de 60 de lei în rețeaua iabilet.ro la următorul link:
http://bit.ly/2gsoI9l. În perioada normală de vânzare, prețul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.


Cum multe alte surprize și detalii vor fi anunțate în viitorul apropiat, lăsăm loc, momentan, câtorva precizări despre primele trupe confirmate la SOUNDART Festival:

EXVISIOUS: supergrupul olandez format în 2009 la inițiativa lui Tymon Kruidenier ajunge pentru prima dată în România. Cvartetul reunește foști membri Cynic, Pestilence, cât și muzicieni care activează în Dodecahedron și The New Dominion. Stilul Exivious îmbină jazz fusion și metal într-o viziune modernă excelentă. Recent, trupa a intrat în prestigiosul catalog Season of Mist pentru lansarea unui nou album. http://bit.ly/2gXiD5K
 
STONE JESUS: cu siguranță cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainienii de la Stone Jesus sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cât și pe cele trei albume de studio lansate până în acest moment.
http://bit.ly/1qv0idX

 
WHITE WALLS
: una dintre cele mai relevante trupe românești din aria progressive nu trebuia să lipsească din peisajul festivalului. White Walls au obișnuit publicul de-a lungul anilor cu materiale de calitate, iar anul 2016 a adus cu sine revenirea trupei cu un nou single, promovat într-o serie de concerte. http://bit.ly/2gXD58Z

 
 LOWBAU: nascută în undergroundul vienez în 2006, trupa austriacă aduce un blend de southern rock și sludge pe scena SOUNDART Festival. Chiar și numele materialelor lansate până acum ofera indicii curioșilor despre ce înseamnă sound-ul Lowbau - "A darker shade of Blues" și "Urban Voodoo".
http://bit.ly/2gXo58O

 
Pentru mai multe informații sau orice fel de întrebări, vă așteptăm pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteți contacta și prin mail la info@soundartfest.ro.
 
Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

0 comentarii: