Sepultura confirmata la METALHEAD Meeting care va avea loc cu o saptamana mai devreme!

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc cu o saptamana mai devreme adica pe 24 si 25 iunie. Datorita unor modificari in programul de turneu al trupelor participante dar si al celor pe care le vor anunta in curand, organizatorii au decis ca e mai bine sa reprogrameze festivalul cu cateva zile mai devreme in doua zile de weekend pentru a va oferi un lineup de calitate. 

Perioada earlybird a fost prelungita pana pe 15 ianuarie cand gasiti abonamente la preturi reduse pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea. Restul de detalii raman neschimbate. 


BEHEMOTH si Bucovina sunt primele nume confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Polonezii revin la Bucuresti pentru un show de 90 de minute care va contine piesele care i-au facut celebri dar si piese de pe viitorul album al trupei. Showul face parte din doar cele cateva concerte pe care trupa le va sustine in Europa in 2017. 


O noua confirmare vine simultan cu mutarea de data: SEPULTURA, una dintre cele mai iubite trupe straine care au concertat in Romania, pentru a doua oara la METALHEAD Meeting ! 


Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera.


Albume de succes precum "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993) si "Roots" (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum "Roots, Bloody Roots", "Arise","Refuse Resist","Ratamahatta","
Territory" si "Attitude" se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.

Pentru editia din 2017 a festivalului, asteptati-va la un lineup exploziv cu nume care sigur vor umple Arenele Romane din nou.


Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.


Abonamentele de doua zile se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: pana pe 15 ianuarie: 150 de lei Acces General si 200 de lei Golden Circle
- PRESALE: pana pe 23 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle


Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati. 

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.
www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD

0 comentarii: