Mercedes-Benz România lansează o nouă campanie pentru promovarea modelelor PLUG-IN HYBRID: „Unplugged Artists in PLUG-IN Cars”

Mercedes-Benz România a dezvoltat o nouă campanie de comunicare cu un concept inovator care pune în evidenţă avantajele folosirii tehnologiei hybrid disponibilă în cadrul gamei sale de modele. Cu hashtag-ul #neincarcamuzica, noua campanie ”Unplugged Artists in PLUG-IN Cars” invită artişti români din lumea muzicală să urce în noile modele PLUG-IN HYBRID, să cânte unplugged şi să discute cu Oana Tache, VJ și online trendsetter, în cadrul unor interviuri neconvenţionale.

„Mercedes-Benz a introdus deja în România primele modele PLUG-IN HYBRID, cât şi primul model complet electric, B 250 e. Pentru a sublinia beneficiile oferite de aceste modele revoluţionare, Mercedes-Benz a promovat o idee unică, dualitatea dintre conectarea la curent electric necesară funcţionării maşinilor hybrid cu zero emisii poluante în regim pur electric şi deconectarea de la orice sursă de electricitate a echipamentelor muzicienilor. Astfel, patru mari voci ale scenei româneşti au cântat pe bancheta din spate a unui GLE 500 e PLUG-IN HYBRID, punând în evidenţă  vocea lor şi sunetele nealterate ale instrumentelor, iar rezultatul este impresionant”, susţine Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars şi CEO Mercedes-Benz România.


Loredana, Sore, Mihail şi Feli, patru artiști ai momentului, au răspuns invitaţiei Mercedes-Benz România de a cânta unplugged câteva piese, în noile modele PLUG-IN HYBRID. Toate aceste momente inedite, îmbinate cu părţi din interviurile realizate de VJ Oana Tache, au fost cuprinse în patru materiale video. Acestea vor fi disponibile pentru publicul larg pe paginile oficiale YouTube și Facebook Mercedes-Benz România, la finalul lunii decembrie 2016, respectiv la începutul lunii ianuarie 2017. Primul video care anunță lansarea proiectului a fost realizat alături de Loredana și poate fi vizualizat aici.



Tehnologia hybrid reduce semnificativ poluarea generată de carburanţii fosili

Tehnologia sistemelor hibride reprezintă un pas important în controlul consumului energetic al autovehiculelor. Principalele avantaje ale modelelor PLUG-IN HYBRID de la Mercedes-Benz sunt consumul redus şi autonomia extinsă (prin reîncărcarea de la surse externe de energie electrică), alături de nivelul zero de emisii poluante şi funcţionarea silenţioasă  în modul electric. 

În plus, aceste modele beneficiază  de posibilitatea de reîncărcare a bateriei de propulsie în timpul deplasării, de exemplu în timpul frânării, de o funcţionare exclusiv electrică în cazul traficului din zone urbane şi de eliminare a emisiilor poluante în timpul opririlor, cum ar fi cele de la semafor. De asemenea, alte puncte forte sunt accelerarea rapidă la pornirea de pe loc, utilizând un cuplu sporit, manevrabilitate optimă şi funcţie start-stop.


Gama Mercedes-Benz PLUG-IN HYBRID
În acest moment, Mercedes-Benz include în oferta sa cinci modele care limitează consumul de combustibil fosil şi folosesc curentul electric, în scopul protejării mediului înconjurător. De altfel, Mercedes-Benz a pornit cea mai puternică ofensivă PLUG-IN HYBRID din segmentul premium, plănuind lansarea a zece modele pe parcursul a trei ani.


C 350 e PLUG-IN HYBRID, lansat pe plan mondial în ianuarie 2015, beneficiază, doar în modul electric, de o autonomie de 31 de kilometri. Motorul său pe bază de benzină, în patru cilindri, în colaborare cu puternicul motor electric, generează o putere totală de 205 kW / 279 hp şi cuplu de 600 Nm. 


De asemenea, GLE 500 e PLUG-IN HYBRID are o putere de 245 kW/333 hp şi un timp de accelerare 0-100 km/h de 5.3 secunde. GLC 350 e PLUG-IN HYBRID combină  consumul de combustibil fosil (2.6 l/100 km) cu consumul de energie electrică (20 kWh/100km), pentru a genera emisii de dioxid de carbon de doar 60 g/km.


E 350 e PLUG-IN HYBRID, modelul ce va fi lansat în 2017, are o cutie automată  cu nouă trepte, o autonomie de deplasare prin folosirea exclusivă  a curentului electric de 30 km şi un consum de carburant de doar 2.1 l/ 100 km. Limuzina de lux disponibilă în acest moment pe piaţă, S 500 e PLUG-IN HYBRID, beneficiază de o cutie automată cu şapte trepte şi are un consum de doar 3 l/ 100 km.


Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

0 comentarii: