INTERSOLAR, de Revelion la Sofia, cu Richie Hawtin

Sofia devine epicentrul muzicii tehno de Revelion. Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers și Liubo Ursiny sunt numele de pe afișul mega-petrecerii de la YALTA CLUB din Sofia în noaptea dintre ani. Capitala Bulgariei se aliniază astfel unor metropole recunoscute pentru petrecerile fastuoase de Anul Nou, precum Berlin, Madrid și Amsterdam.
 
Anul acesta, YALTA CLUB ia o pauză de la petrecerea sa consacrată, Solar Christmas, pentru a prezenta fanilor EDM un nou concept, INTERSOLAR. În noaptea dintre ani, o experiență unică alături de legende ale muzicii tehno.
 
Richie Hawtin
DJ și producător, Richie Hawtin este adesea numit suveranul minimal tehno. Este unul dintre artiștii cei mai creativi ai scenei electronice mondiale - un inovator nu doar în muzică, ci și în diferite alte domenii, de la arte plastice la avangarda tehnologică. Pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a Plus 8 Records în 2015, Hawtin a lansat un nou album, numit "From my mind to yours". Cu noile înregistrări, și evenimentele ENTER pe care le-a prezentat în toată lumea, Hawtin a împrospătat muzica tehno prin crearea PLAYdifferently – o nouă generație de DJ,  un proiect pentru artiștii creativi din spațiul electronic, care îi provoacă să iasă din zona lor de confort.
 
The Martinez Brothers
Cea mai mare surpriză pentru fani a fost anunțarea grupului The Martinez Brothers, printre cele mai solicitate formule DJ din lume. În 2017, duo-ul împlinește 10 ani de activitate și se mândrește cu o ascensiune continuă în topuri, la care se adaugă câștigarea titlului de “DJ Award for Best Tech House”, în 2016. The Martinez Brothers sunt doi frați care au crescut în Bronx. Lideri incontestabili ai scenei globale house, sunt rezidenți la legendarul club DC-10 în Ibiza, și muzica lor l-a făcut pe Pete Ting să-I declare sound-ul anului 2016.
 
Tale of Us
Cu un apetit natural atât pentru producție, cât și pentru luminile scenei, componenții duo-ului Tale of Us au fost nominalizați la DJ Award for Best Tehno, DJ Award for Best Newcomer, DJ Award for Best Deep House și continuă să surprindă prin muzica lor. O abordare foarte melodică și emoțională a tehno-ului tradițional, care a devenit emblematică pe scena electronică mondială. În 2015, au fost declarați duo-ul anului de revista Mixmag. La începutul acestui an, și-au început propriile lor petreceri, sub brandul Afterlife, câștigând rapid popularitate după evenimente de succes la Londra, Amsterdam, Barcelona și Ibiza.
 
Liubo Ursiny
De la petrecere nu lipsește Liubo Ursiny, cel care va da startul serii. El este principalul vinovat pentru faimoasele petreceri TAKEOVER și pentru show-urile cu nume notorii de la YALTA CLUB din ultimii ani.
 
YALTA CLUB este locul de naștere al clubbingului din Bulgaria. Anual, îi trec pragul nume de referință precum Timo Maas, Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Danny Tenaglia, Sander Kleinenberg, Eric Prydz, Martin Solveig, și Paul Oakenfold. Biletele sunt disponibile online, pe Eventim.ro, aici, la prețurile de 60 leva (Regular) / aprox. 139 lei, 110 leva (VIP) / aprox. 254 lei sau 200 leva (Backstage Access) / aprox. 462 lei.
 
https://www.facebook.com/events/175138996274499/

0 comentarii: