Gianna Nannini revine la București în aprilie 2017

Gianna Naninni revine la București pe 27 aprilie 2017, la Sala Palatului. La opt ani distanță de la primul său concert în România, Gianna readuce fanilor români un spectacol Best-of. "HITSTORY Tour" include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate până acum de-a lungul carierei. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.
 
Gianna Naninni a devenit un nume cunoscut în întreaga lume după showul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. "Un'estate ITALIANA" este în continuare unul dintre cele mai populare imnuri ale microbiștilor din întreaga lume.
 
Gianna Nannini s-a născut în Siena, pe 14 iunie 1956. Este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1, Alessandro Nannini. A studiat pianul și compoziția la Milano, la sfârșitul anilor 70, și a obținut o diplomă în filosofie de la Universitatea din Siena, în 1994. Un an mai târziu, participă la un protest organizat de Greenpeace la ambasada Franței din Roma, împotriva deciziei guvernului francez de a continua experimentele nucleare de la Mururoa. A visat întotdeauna să devină mamă, dar abia la 54 de ani se naște fiica sa, Penelope. În timpul sarcinii, a apărut pe coperta revistei Vanity Fair într-un un tricou cu inscripția "Dumnezeu este femeie". "A fi mamă este divin, te simți ca o zeiță, îți dă putere, îți ridică spiritul și toate problemele din trecut devine nesemnificative", spune Gianna. Viața de familia și maternitatea nu au însemnat retragerea sa din cariera muzicală, chiar opusul. "Sunt norocoasă să am studioul chiar lângă casă, așa că pot fi productivă când trebuie și o mamă prezentă în același timp".
 
Ultimul spectacol Gianna Nannini la București, în 2008, a fost sold-out, un motiv în plus pentru fanii artistei de a-și cumpăra din timp biletele laHITSTORY TOUR LIVE”. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei și pot fi cumpărate începând de pe 7 decembrie pe Eventim.ro.

0 comentarii: