Germanii de la REZET vor cânta în deschiderea concertului Destruction din club Fabrica, București



Începutul anului 2017 îi prinde pe thrash metaliștii de la DESTRUCTION în plin turneu european în mai multe țări europene, printre care și România. Astfel, trupa germană va concerta în țara noastră  în data de 31 ianuarie, în club Fabrica din București, pentru un concert special de prezentare al ultimului material discografic intitulat „Under Attack”.

Alături de NERVOSA (Brazilia), o altă trupă care va deschide concertul DESTRUCTION (Germania) este REZET (Germania).

REZET
Fondată în 2003 în Schleswig, Germania, muzica celor de la REZET este inspirată din „mai marii” thrash metal-ului, Metallica, Megadeth și Slayer, trupa având deja la activ trei albume de studio, printre care “Have Gun, Will Travel” (2010), “Civic Nightmares” (2012) și “Reality Is A Lie”(2016). De-a lungul timpului, Rezet a susținut câteva turnee europene, dar și unul în SUA și a concertat la diferite festivaluri importante din Europa precum Headbangers Open Air și la Wacken Open Air în 2009 și 2010, devenind, la vremea aceea, una din cele mai importante trupe tinere de tharsh metal.

DESTRUCTION
Format în 1982 sub numele Knight of Demon, grupul ce avea să-şi schimbe numele în Destructiondupă doi ani a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground. Primul album, „Infernal Overkill”, este socotit astăzi un pilon al thrash-ului european, însă, paradoxal, cu cât trupa era mai apreciată de armate de tineri fani, cu atât succesul comercial întârzia să apară. Thrash-ul crud, rapid şi foarte agresiv, a lăsat totuşi loc pentru câteva experimente pe al doilea LP, „Release from Agony” (1987), însă la doi ani după aceea solistul vocal-basist Marcel Schirmer („Schmier”) a părăsit trupa. Deşi chitaristul Mike Sifringer a continuat aventura fără el, adevărata revenire a thrasherilor teutoni a avut loc la începutul anilor 2000, când, prin întoarcerea solistului vocal, cei doi membri-fondatori au reluat colaborarea într-o direcţie mai thrash decât oricând.

Cei care doresc să câștige o sesiune de meet & greet cu membrii trupelor Destruction și Nervosa pot citi mai multe aici: http://maximumrock.ro/castiga-o-sesiune-meet-greet-cu-destruction-si-nervosa/

S-au pus în vânzare un număr limitat de bilete (doar 300 bucăți), iar acestea se pot achiziționa, exclusiv prin www.AmBilet.ro, la prețurile:
55 lei –  primele 100 de bucăți
65 lei – restul biletelor pana la data de 30.01.2017

 
Prețul biletului va fi anunțat în perioada următoare.


Event: Destruction, Nervosa / Club Fabrica, București
Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock Romania.

0 comentarii: